Kde a co tankujete?
Re: Kde a co tankujete?
Shell netankuju od zamrznutí, teď beru u OMV
jinak ta hříšná pumpa je Praze 9 v ulici Poděbradská
jinak ta hříšná pumpa je Praze 9 v ulici Poděbradská
EX Opel Astra H caravan
- Reklama
Naprosto uzasny...
Jakozto totalne marketingove "zvladnuty" zakaznik Shellu jdu vybrat a zrusit smartkartu a jdu hledat nejblizsi Benzinu...
Jakozto totalne marketingove "zvladnuty" zakaznik Shellu jdu vybrat a zrusit smartkartu a jdu hledat nejblizsi Benzinu...
Doporučuju pro pražské v Hloubětíně na Kolbenový: http://www.benzinaplus.cz/cz/detail-cs.html?id=100, většinou mají příznivější ceny, asi díky konkurenci přes ulici...
Kolega do takovýho nesmyslu, co má modrý ovál na masce, dává TOP Q a je taky spokojený...
Kolega do takovýho nesmyslu, co má modrý ovál na masce, dává TOP Q a je taky spokojený...
Do služebáku musím tankovat jen u Shellu a tak si sbírám na Smartkartu bodíky, které pak občas proměním ve slevu na benzín V-Power pro Astřiště. A když není sleva, tak jezdím k OMV.
tankuji hlavně tady (Benzina - Plzeň - Těšínská) - http://www.benzinaplus.cz/cz/detail-cs.html?id=22 - Diesel Top Q
Opel Astra H Caravan 1,7 CDTI 59 kW
Já sem-tam OMV Žatec, jinak ZZN Podbořany, mam to nejblíž a ceny jsou tam příznivé,kvalita to nebude žádná špice ale s minulým autem jsem tam tankoval ropu přes dva roky a bez starostí (musim zaklepat;) )
Tankuji na OMV , ale nyní mě nezbylo nic jiného než tanknout u Pap Oil a motor toliko netáhne a spotřeba stoupla dle PC o 0,5l a cena za litr stejná jako na OMV. Další důvod zůstat věrný, ale velice mě překvapil test kde vyhrála Benzina. Pokud nebyl podplacen tak budu muset jejich naftu také zkusit.
onehdá jsem jel s podvalem a pokus o dojetí na pumpu Shell by nevyšel tak jsem malinko cáknul u Benziny s tím, že si jedu pro lepší naftu na shellku, už tenkrát mi říkali, že maj naftu lepší a já vůl jim to nevěřilfisch píše:...ale velice mě překvapil test kde vyhrála Benzina. Pokud nebyl podplacen tak budu muset jejich naftu také zkusit.
EX Opel Astra H caravan
Kde a co tankujete?
Do Astry tankuji benzin od Shelu W-Pover nebo od OMW a spokojenost
Do druhého auta tankuji naftu od Shelu nebo OMW a pridávám aditivum.
Do druhého auta tankuji naftu od Shelu nebo OMW a pridávám aditivum.
Tak já beru většinou Agip nebo Shell, oboje v Plzni na Karlovarský. Benzina má sice dobrej benzín, ale stejne jako všechny bývalý komunistický podniky (Telecom, ČS, Č.pošta, Č.pojišťovna) je mi nějak nesympatická. I když Benzina Plus už konečně vypadá jako moderní pumpa.