vykon motoru-klouze spojka
Re: vykon motoru-klouze spojka
no riziko ze to lozisko při zandaní převodovky bude chcat je hodně velky jenom zřídka je to ok. . ja bejt tebou tak ho vyměním. nez potom platit znovu praci za sundaní..
http://www.danceradio.cz:)
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika:op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika:op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
- Reklama
na jinym foru mi ted psal borec ze v tom servisu to teda musi byt fachman ,ze prej se to da udelat i za polovic ,repas lamely cca 800 , loziska do 300, pak zalezi na pritlacaku + prace 3500 tak babo rad
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
A co koupit nový díly a servis jinde? Máš dobrej kompromis a všechno budeš mít nový...
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
co clovek to nazor,ale ja kdyz uz bych tohle delal tak bych si priplatil jak za kvalitu dilu tak za dobre odvedenou praci nema cenu na techto vecech setrit,spojka se nedela kazdy rok!!!
Opel Astra OPC
No s ohledem, jak málo má martini najeto, tak to skoro každej rok je... Je to normální, že spojka odejde ve 130t km?
Teda pak je ještě otázka, jestli to fakt neni jen pomalostí 1.6ky... Třeba je spojka OK. Mě teda ten motor zase tak línej nepřišel, ale to je samozřejmě individuální.
auto bylo z Prahy jak jsem ho kupoval,prazsky znacky od leasingovky kupoval jsem v bazaru v Ostrave tak jestli to jezdilo po Praze tak tu spojku asi nekdo nacnul
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
Stejně mi to přijde divný... Ale holt to tak asi bude.
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Pokud tahal karavan, nebo dostávala jinak zabrat (Praha zácpy - popojíždění po dvou metrech), tak se není čemu divit.corsaczek píše:Je to normální, že spojka odejde ve 130t km?
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
No moje Astra sloužila taky jako služebák v Praze a poté ještě jezdila 2 roky,jako soukromé,než se ke mě dostala. Měla najeto 185 000, nyní má nějakých 195 000 a spojka naprosto v pořádku.
Astra H Hatchback 1.8 92kw r.v. 2004