to uz mne taky napadlo jestli ja nejsem blb,kdyz seslapnu prudce plyn a budu tam mit rychlost dejme tomu krom 1ky/ta taha v poho /tak se nemuze nikdy stat aby otacky byly vis nez pohyb auta? musi to byt vzdy konstantni ?co se spravne stane kdyz mam treba 3ku a rychlost auta teto rychlosti neodpovida je nizsi a i pressto prislapnes plyn tak i presto nemuze vilitnout otackomer a pohyb auta az se zpozdenim za nimcorsaczek píše:Teda pak je ještě otázka, jestli to fakt neni jen pomalostí 1.6ky... Třeba je spojka OK. Mě teda ten motor zase tak línej nepřišel, ale to je samozřejmě individuální.
vykon motoru-klouze spojka
Re: vykon motoru-klouze spojka
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
- Reklama
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
zkus se zeptat treba v oplu nebo nejakym servisu kvalitnim co ti k tomu reknou kdyz si nejsi jisty..jinak to co mas najeto je malo na vymenu spojky co se tyce normalniho jezdeni a zachazeni..
Opel Astra OPC
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Ono je rozdíl pražskej služebák, kterej jezdí jen po Praze a jinej jezdí třeba dálky, ale 130k je málo na spojku.Mrkef píše:No moje Astra sloužila taky jako služebák v Praze
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
Tak spojka dnes vymenena tri dilna sada Valeo mi bylo receno+ brzdova kap.,lamela by prej jeste neco vydrzela ale pritlacak byl ko tak snad uz mam pokoj a jeto rozdil jak svi
12 000kc
12 000kc
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL