Úbytek chlazení
- JohnyBA
- Kontaktovat uživatele:
Re: Úbytek chlazení
Caute,
ubytok chladiacej kvapaliny som zistil aj ja, tak som to zacal merat.
Dnes mi zacal svietit coolant level, tak som dolial cca 1,5 deci kvapaliny. Naposledy som dolieval tesne po novom roku, takze ubytok 1,5 deci za 3,5 mesiaca. To sa mi zda celkom vela , na motore nic nevidim a asi mi nezostava nic ine len zajst s tym do servisu. Netusite ake maju praktiky pri hladani chyby a kolko si mam pripravit zhruba penazi?
Za rady dikes,
Johny
ubytok chladiacej kvapaliny som zistil aj ja, tak som to zacal merat.
Dnes mi zacal svietit coolant level, tak som dolial cca 1,5 deci kvapaliny. Naposledy som dolieval tesne po novom roku, takze ubytok 1,5 deci za 3,5 mesiaca. To sa mi zda celkom vela , na motore nic nevidim a asi mi nezostava nic ine len zajst s tym do servisu. Netusite ake maju praktiky pri hladani chyby a kolko si mam pripravit zhruba penazi?
Za rady dikes,
Johny
- Reklama
začal bych hledat na chadiči a trubkách k němu
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Od netěsnosti víčka chladící kapaliny až po strácení se kapaliny v motoru (provest tlakovou zkoušku)
1.7 cdti 74 kw
- JohnyBA
- Kontaktovat uživatele:
a ako sa taka tlakova skuska spravi? predpokladam ze najlepsie to dat do opla, len mam strach na aku sumu sa to moze vysplhat
praskaji tam presne dve hadicky. takova kolinka.
minulych 14dni jsem si s tim uzil, 2x na odtahovce. malinka dirka do 60km/hod se voda neztracela nad 100 ano...
vymeneno a byl jsem informovan, ze to je tak jedine co se fakt kazi u isuzu.
minulych 14dni jsem si s tim uzil, 2x na odtahovce. malinka dirka do 60km/hod se voda neztracela nad 100 ano...
Opel Astra H caravan 1.8 103kw
VW T5 9míst, 1.9 TDI, - NOVĚ možnost půjčit třeba na dovolenou.
ex: Opel Vivaro 2.5dti
ex: Astra H caravan 1.7cdti
Sherpaski.cz
lyžařská, snowboardová, telemarková škola Hrubá Voda
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
Sherpaski.cz
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
couddy - mohl by jsi blíž specifikovat ty dvě kolínka co praskaji ? Dík.couddy píše:praskaji tam presne dve hadicky. takova kolinka.
Když jsem ASTRU kupoval v roce 2005 tak jsem byl na svolávačce a co jsi pamatuju tak koleno na vodě tam měnili
ASTRA H CARAVAN 1.7CDTI r.v.2004
no covece, nevim jak to popsat, ale technik mi rekl ze to je koleno dole pod motorem u narazniku.
voda tekla jakoby uprostred auta az na svody.
druhej technik na tel vedel presne ktery koleno mam na mysli.
kdyz mi to ten prvni podruhé opravil tak ukazoval dve si hodne podobne hadicky nekolikrat kroucene, prumer tak centak, ohyby tak 3-4 a delka cca 7cm.
Prej to u isuzu odchazi. jinak ten motor chalil.
voda tekla jakoby uprostred auta az na svody.
druhej technik na tel vedel presne ktery koleno mam na mysli.
kdyz mi to ten prvni podruhé opravil tak ukazoval dve si hodne podobne hadicky nekolikrat kroucene, prumer tak centak, ohyby tak 3-4 a delka cca 7cm.
Prej to u isuzu odchazi. jinak ten motor chalil.
Opel Astra H caravan 1.8 103kw
Sherpaski.cz
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
Sherpaski.cz
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
Ahoj.Ktore dve kolienka prosim ta? trosku som ta nepochopil...
Lebo ja som teraz akurat jedno menil(kedze prasklo) ale toto sa nachadzalo pri nadobe s naftovym filtrom(tede rovno oproti kolienku bol)
Lebo ja som teraz akurat jedno menil(kedze prasklo) ale toto sa nachadzalo pri nadobe s naftovym filtrom(tede rovno oproti kolienku bol)
Astra H, 1.7 CDTi
Dneska jedu, display mi ukazuje, že mám zkontrolovat chladící kapalinu, přišlo mi to divné a nebylo kde zrovna zastavit, tak jedu dál a sledoval jsem teplotu. Pršelo. Na jednom místě, kde jsem se vytáčel, pára a pach chladičky. Do expanzky vedou nahoře dvě úzké hadičky, tak ta horní na druhý konec, který je nasazen na kovové trubce, byl špatnej. Vyměnklá, zvětšená a děravá hadička. Všechno kolem mokré.
Dolil jsem asi 2 Litry!!! Přišlo mi divné, že najednou tudy utelko tolik vody. Víčko expanzky má při přetlaku nějak povolovat a mělo by to ufukovat z tý dutinky nahoře na nádobce ne? Je možné, že by nepouštělo, tak by tam byl přetlak a ten roztrhl pochroumanou hadičku? Měl bych raději koupit nové víčko, nebo je to nesmysl? Otestovat ho asi nění jak že...
Dolil jsem asi 2 Litry!!! Přišlo mi divné, že najednou tudy utelko tolik vody. Víčko expanzky má při přetlaku nějak povolovat a mělo by to ufukovat z tý dutinky nahoře na nádobce ne? Je možné, že by nepouštělo, tak by tam byl přetlak a ten roztrhl pochroumanou hadičku? Měl bych raději koupit nové víčko, nebo je to nesmysl? Otestovat ho asi nění jak že...