Oznacenie mororu na chromovej liste
Re: Oznacenie mororu na chromovej liste
Nemáte někdo označení z 1.4, že bych si to tam dal
- Reklama
No ja mám vzadu na lište 1.7 CDTI a moje TI je červené a mám výkon 74 kW.
Pokiaľ viem tak by to označovanie farbou malo byť podobné ako u WOLKSVAGEN-u pretože aj oni majú rovnaký objem motora ale iný výkon podľa toho či majú obyčajné TDI alebo červené I alebo červené DI alebo celé červené TDI.
A taktiež či sa označenie nachádza na lište alebo nenachádza je to vo väčšine automobiliek tak, že je to podľa majiteľa či to tam chce a čo tam chce.
Čo viem tak rodiný známy si bral nového passata a tam nechcel nič a musel doplatiť za to že tam nič nebude mať lebo oni to tam dávajú štandardne:)
Pokiaľ viem tak by to označovanie farbou malo byť podobné ako u WOLKSVAGEN-u pretože aj oni majú rovnaký objem motora ale iný výkon podľa toho či majú obyčajné TDI alebo červené I alebo červené DI alebo celé červené TDI.
A taktiež či sa označenie nachádza na lište alebo nenachádza je to vo väčšine automobiliek tak, že je to podľa majiteľa či to tam chce a čo tam chce.
Čo viem tak rodiný známy si bral nového passata a tam nechcel nič a musel doplatiť za to že tam nič nebude mať lebo oni to tam dávajú štandardne:)
ASTRICKA J 1.7 CDTI 92kW SPORT
Máš recht, u VW to takhle funguje, alepapak13 píše:No ja mám vzadu na lište 1.7 CDTI a moje TI je červené a mám výkon 74 kW.
Pokiaľ viem tak by to označovanie farbou malo byť podobné ako u WOLKSVAGEN....
Tuším, že to tady už kdysi říkal RomanK nebo Vojta... Od jisté doby (možná po faceliftu, nevím už) se to červeně už neoznačovalo (všechno jednotně stříbrně). Jestli to mělo aspoň předtím nějakou rozlišovací vlastnost, jako právě u VW, to už nevím.dark píše:Taky mě zajímá rozdíl mezi 1.9 CDTI a 1.9CDTI , otec má 110 kW taky, já mám TI červeně, on stříbrně. Jakej je v tom teda rozdíl ?
pokud se nepletu:
Před faceliftem
1.7 59kw vše stříbrný
1.7 74kw červený TI
po faceliftu
1.7 74kw vše stříbrný
1.7 81kw vše stříbrný
1.7 92kw červený TI
Před faceliftem
1.7 59kw vše stříbrný
1.7 74kw červený TI