Jak jezdit s automatem?
Re: Jak jezdit s automatem?
nechápu, já jezdím s 1.4 za 7,4l , jak to dělá...
a to jezdím teď 80% město
a to jezdím teď 80% město
už není
- Reklama
jezdi pomalu ma tam tenky ECO gumy nafoukany na 3 atm nema vzadu sedacky a v kufru nevozi rezervu
Opel Astra H 5D Z16XEP 05 Elegance Black
- MrMarian
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim,
To corsaczek: OK ... beriem ... asi som si to zle vysvetlil ... tak sorry ...
Mistr ale urcite nie som ... Uz som vam pisal ze si pozrite www.youtube.com a uvidite co je eco jazda ... cez 15min .. asi 80-100km/h za okamzitu spotrebu 1.8-2.4l/100km.
To pekki: pomalu? v meste 50-60km/h, mimo mesto 80-100km/h, dialnica 110-130km/h ak jazdis rychlejsie tak OK ... mne to staci ... Gumy : 205/55 R16 Continental Premium Concact nahustene na 2.3bar - mozno su to eco gumy ... podla mna nie ... mam aj rezervu a aj sedadlo zadne ...
Prajem pekny den.
M.
To corsaczek: OK ... beriem ... asi som si to zle vysvetlil ... tak sorry ...
Mistr ale urcite nie som ... Uz som vam pisal ze si pozrite www.youtube.com a uvidite co je eco jazda ... cez 15min .. asi 80-100km/h za okamzitu spotrebu 1.8-2.4l/100km.
To pekki: pomalu? v meste 50-60km/h, mimo mesto 80-100km/h, dialnica 110-130km/h ak jazdis rychlejsie tak OK ... mne to staci ... Gumy : 205/55 R16 Continental Premium Concact nahustene na 2.3bar - mozno su to eco gumy ... podla mna nie ... mam aj rezervu a aj sedadlo zadne ...
Prajem pekny den.
M.
Opel Astra H 1.6 16V 85kW Z16XER Enjoy 7/2009 sedan
+ Sada Enjoy Plus, Metalická barva, Rádio CD30 MP3 - 7repro, Přední mlhová světla, Ráfky z lehkých sliltin, Palubní počítač, Tempomat, ....
+ Sada Enjoy Plus, Metalická barva, Rádio CD30 MP3 - 7repro, Přední mlhová světla, Ráfky z lehkých sliltin, Palubní počítač, Tempomat, ....
Ja to myslel samozrejme ze srandy. Vcera sem jel 160km cestu skoro predpisove za 5,7l/100km dle PP. Sice tam nebyla dalnice a jel sem sam s prazdnym autem, ale zase to bylo ve spicku a na zimnich 205kach...
Opel Astra H 5D Z16XEP 05 Elegance Black
no tak ja som sa dnes vratil z dovolenky a presiel som cca 900km(450km dialnica, 200 normalna cesta, 100 mesto, 150km kopce). Spiatocna cesta v dazdi. Dost som si sledoval spotrebu, no nesnazil som sa velmi o ekonomicku jazdu. Skor som zistoval hranice auta. Ked som na to sliapol tak to hned vyskocilo na neskutocne cislo ale potom to kleslo. Podla mna treba rychlo zrychlit a potom jemne udrziavat. Tempomat nemam takze moja noha mala co robit.
Z kopca som, ale radil manualne, lebo automat mi dal nizsiu rychlost ako som chcel. Vtedy mi ukazalo spotrebu 0. Ked som zaradil vyssiu tak 0 - 0,4. Najhorsie bolo to ze som pocas tejto cesty stravil v zapche dokopy asi 4h takze tam spotreba stupala slusne.
Do kopca urcite rozbehnut na rovinke a potom len jemne udrziavat. Ale to asi dost bude zalezat od motora a zatazenia auta. My sme boli 2 + veci na vikend.
Ked to zhrniem tak mi to dalo 6,9l/100km co si myslim je dost slusne cislo. Keby to nebol automat tak by to bolo mozno o liter menej, ale zase o dost znicena spojka.
Z kopca som, ale radil manualne, lebo automat mi dal nizsiu rychlost ako som chcel. Vtedy mi ukazalo spotrebu 0. Ked som zaradil vyssiu tak 0 - 0,4. Najhorsie bolo to ze som pocas tejto cesty stravil v zapche dokopy asi 4h takze tam spotreba stupala slusne.
Do kopca urcite rozbehnut na rovinke a potom len jemne udrziavat. Ale to asi dost bude zalezat od motora a zatazenia auta. My sme boli 2 + veci na vikend.
Ked to zhrniem tak mi to dalo 6,9l/100km co si myslim je dost slusne cislo. Keby to nebol automat tak by to bolo mozno o liter menej, ale zase o dost znicena spojka.
7 je v pohode, kdyz jedes na dovcu nepojedes ekojizdu prece ne
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
no to je v pohode, ale keby neboli tie zapchy tak by to kleslo aj na 6,8 a to by krajsie vyzeralo. Ale na dialnici pri 140 som mal 6,8 - 6,9 takze tam som bol spokojny, pomalsie som ani nesiel. A pri 180 mi to davalo 10,7. Ale to bola rovina.