Filtry
Re: Filtry
Vzduchový FRAM jsem ted kupoval za 400 a pyláč ještě nevim, ten budu mětit tak za měsíc. Ale počítám tak kolem 600. Ten je trochu dražší. Hlavně neber STARLINE z Auto Kelly.
- Reklama
Ok diky za info dneska kazda kacka dobra neni to zrovna malo tak se tim b udu riditdimi píše:Vzduchový FRAM jsem ted kupoval za 400 a pyláč ještě nevim, ten budu mětit tak za měsíc. Ale počítám tak kolem 600. Ten je trochu dražší. Hlavně neber STARLINE z Auto Kelly.
OPEL ASTRA H/1,7 CDTi/16V/59 KW/Essentia 5dr.
Ja se chystam taky koncem kvetna na leto dat oba filtryŠuplik píše:Ok diky za info dneska kazda kacka dobra neni to zrovna malo tak se tim b udu riditdimi píše:Vzduchový FRAM jsem ted kupoval za 400 a pyláč ještě nevim, ten budu mětit tak za měsíc. Ale počítám tak kolem 600. Ten je trochu dražší. Hlavně neber STARLINE z Auto Kelly.
Jsem zvědav na výměnu toho pyláku. U géčka psali jak je to složité a byla to otázka 10 minut. Tady jsem na to koukal zběžně a vypadá to na úplně stejný postup. Takže sundat kastlik a pak pár sponek a je venku. Žádný zbytečný strachy.
[Quote = "dimi"] Jsem zvědav Na výměnu Toho pyláku. U géčka psali Jak JE TO složité byla na otázka 10 minut. TADY jsem Na až Koukal zběžně vypadá na úplně stejný Na postup ". Takže sundat kastlik Pak Pár sponek JE venku. Žádný zbytečný strachy. [/ Quote]jj huš sem to studoval ale uvidim vemu k tomu basu gambace a nejak to dopadne
jak se u Gecka dalo docist, ze je vymena pyloveho filrtu vopruz, tak u me to byla otazka 5 minut a kdyz jsem nedavno mel u Vojty vyndanej kastlik od spolujezdce, tak to bude urcite to samy. 5 minut a bude to hotovy
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
600 za pylák? to i origo je levnější
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz