Opel Astra H Caravan 1.8 103kw + LPG
Re: Opel Astra H Caravan 1.8 103kw + LPG
spíše přejít na 10w40, je hustší. samozřejmě, že nějaký kvalitní.
ZAFIRA 1,8i 16V 2003 Z18XE, TC,AUT.KLIMA, PC,TEMPOMAT,LPG sekvenční BRC
OP-COM v PL, EN, CZ, SK + redukce na starší Oply
Ex Astra F C14NZ LPG, prodáno ve 338000km, nyní 480000km - žel nyní K.O.
- Reklama
Ahoj Opláci,
uvažuji o koupi Opel Zafira B r.2011,2012 s benzínovým motorem ,který by šel předělat na LPG...
je dobrá volba 1.8 103kW?nebo tyto motory mají problém při provozu na LPG,
jestli tu nějaké podobné tema je,prosím o navedení,jsem tu nový a něž se zorientuju....
děkuji
uvažuji o koupi Opel Zafira B r.2011,2012 s benzínovým motorem ,který by šel předělat na LPG...
je dobrá volba 1.8 103kW?nebo tyto motory mají problém při provozu na LPG,
jestli tu nějaké podobné tema je,prosím o navedení,jsem tu nový a něž se zorientuju....
děkuji
- mazzi
- Kontaktovat uživatele:
V Opli v Prešove mi povedali, že tento motor nie je vôbec vhodný.
Ja mám problém so studeným štartom a chodom motora za studena, ale zatiaľ nikto neprišiel na to, čo to je, takže nemôžem ani potvrdiť, ani vyvrátiť, či je to kvôli LPG.
Ja mám problém so studeným štartom a chodom motora za studena, ale zatiaľ nikto neprišiel na to, čo to je, takže nemôžem ani potvrdiť, ani vyvrátiť, či je to kvôli LPG.
Opel Astra GTC 1.8 2006 103 kW powered by LPG
OP-COM
OP-COM
Zdravím ,kde si dával montovať LPG . mne tiež v Opli v Michalovciach povedali na 1.6 - 85kw :A16xer ,že nieje vhodní na prestavbu na LPG. Ako čítam tak problémy prichádzajúcu po odjazdení 70 000km (prepálené sedla ventilov)mazzi píše:V Opli v Prešove mi povedali, že tento motor nie je vôbec vhodný.
Opel Astra H caravan 1.6 16V, 85kw,r.v2012
- mazzi
- Kontaktovat uživatele:
Montáž vykonali v Martine vo Velmatechu (určite neodporúčam). Mám odjazdené 60tis. a problémy mám už dlho. Ťažko povedať či to súvisí s prevádzkou na LPG.
Opel Astra GTC 1.8 2006 103 kW powered by LPG
OP-COM
OP-COM
Ktorý servis na LPG by ste doporučili v oblasti TN, BN, PE, TO, PD, resp. západné Slovensko, alebo niečo čo je ešte v rozumnom dosahu od Trenčína a Bánoviec nad Bebravou ?
Opel Astra J ST 1,4T 103kw LPG ( A14NET ), 12/2013
Opel Astra H, hatchback, 1,9 CDTi, 88 kw, Z19DT, r.v. 3/2006
Opel Astra H, hatchback, 1,9 CDTi, 88 kw, Z19DT, r.v. 3/2006
caute som tu novy ,a vyhladol som tuto temu cez google tak som sa sem zaregistroval ...
moj problem spociva v tom ze som mal auto v servise menil sa olej a tesnenie na veku , po zobrati auta zo servisu som pocul cudny zvuk z pod kapoty ako rezonaciu , isiel som zo servisa , vsimli si este ze tecie olej tak mi menili tesnenie na tom co je tam riska , odpajal lambda sondu vymenil male tesnenie na konci tej tycky zasunul poskladal zobral som auto zo servisu , dosiel som domov nevytacal som velmi motor tak neviem ci islo normalne... potom vecer som isiel mimo Presova a prisiel som nato ze auto vobec neide do vykonu , nad 3000 otacok a nad 90 KMH ..... dosiel som na miesto asi 20 KM mimo presov a ked som isiel vecer naspat tak som nemohol nastartovat auto trochu chytilo dosiel som domov.. rano nestartovalo este viac potom dajak chytilo a dosiel som snim do servisu , tam na nic neprisli diagnostika nic neukazuje .. auto odtiahli do oplu v presove tam tak isto na nic neprisli diagnostika nic ... teraz ho mal jeden mechanik skusalo sa menit to stelovania na variabilitu ventilov na sacej strane , auto chytalo so start sprejom ale kolisali otacky a neslo vytocit nad 3000 otacok , a striela naspat do sania .... myslim ze neide ani do potrubia vyfukoveho plyn a bolo citit benzin .
na aute som v lete menil zapalovaciu listu a vstreky na LPG
a samozrejme auto je OPEL ASTRA H CARAVAN 2006 103 kw Z18XER , LPG je solaris ale auto ide tak isto na plyn aj benzin ta ista chyba
160 000 KM
chcem sa spytat ci nemate nahodou stym to skusenosti alebo ci by pomohlo prehratie SW ?
mechanik kontroloval rozvod,tu variabilitu , katalyzator a mysli si ze to je v elektrike a este ma napadlo ze niekedy ked sa skusalo startovat blikaala palubovka cela aj trojholnik zacal sam svietit ten spinac v kabine .
baterka je nabita , skusala sa aj ina
moj problem spociva v tom ze som mal auto v servise menil sa olej a tesnenie na veku , po zobrati auta zo servisu som pocul cudny zvuk z pod kapoty ako rezonaciu , isiel som zo servisa , vsimli si este ze tecie olej tak mi menili tesnenie na tom co je tam riska , odpajal lambda sondu vymenil male tesnenie na konci tej tycky zasunul poskladal zobral som auto zo servisu , dosiel som domov nevytacal som velmi motor tak neviem ci islo normalne... potom vecer som isiel mimo Presova a prisiel som nato ze auto vobec neide do vykonu , nad 3000 otacok a nad 90 KMH ..... dosiel som na miesto asi 20 KM mimo presov a ked som isiel vecer naspat tak som nemohol nastartovat auto trochu chytilo dosiel som domov.. rano nestartovalo este viac potom dajak chytilo a dosiel som snim do servisu , tam na nic neprisli diagnostika nic neukazuje .. auto odtiahli do oplu v presove tam tak isto na nic neprisli diagnostika nic ... teraz ho mal jeden mechanik skusalo sa menit to stelovania na variabilitu ventilov na sacej strane , auto chytalo so start sprejom ale kolisali otacky a neslo vytocit nad 3000 otacok , a striela naspat do sania .... myslim ze neide ani do potrubia vyfukoveho plyn a bolo citit benzin .
na aute som v lete menil zapalovaciu listu a vstreky na LPG
a samozrejme auto je OPEL ASTRA H CARAVAN 2006 103 kw Z18XER , LPG je solaris ale auto ide tak isto na plyn aj benzin ta ista chyba
160 000 KM
chcem sa spytat ci nemate nahodou stym to skusenosti alebo ci by pomohlo prehratie SW ?
mechanik kontroloval rozvod,tu variabilitu , katalyzator a mysli si ze to je v elektrike a este ma napadlo ze niekedy ked sa skusalo startovat blikaala palubovka cela aj trojholnik zacal sam svietit ten spinac v kabine .
baterka je nabita , skusala sa aj ina
Máte někdo zkušenost jak je na tom motor 1.8 92Kw s přestavbou na plyn? jaký systém, domazávaní a vůbec vhodnost přestavby u tohohle motoru?
92 kw je na tom dobře, přimazávání není třeba, ale nic tím nezkazíš, když ho tam dáš. Já osobně raději preferuji italské systémy, BRC,LOVATO,LANDI RENZO..
ZAFIRA 1,8i 16V 2003 Z18XE, TC,AUT.KLIMA, PC,TEMPOMAT,LPG sekvenční BRC
Čoveče Arwy, nešiř bludy. Lovato je Italský systém, měl jsem ho už před 20 lety v Š100. Tehdy ještě podtlak, ne sekvenci jako dnes. Ti poláci nebo kýho čerti se menujou jen podobně, tuším Lovtec, nebo tak nějak...Arwy píše:Lovato je poľská firma, ktorá už nejaký čas patrí pod Landi Renzo. Ak máš neobmedzený rozpočet, tak choď do Landi Renzo. Ak chceš niečo ušetriť, tak skús Lovato Smart - výhoda systému je, že všetky komponenty sú od jedného výrobcu.Thom píše:...... Ještě poznámka ke značce LPG systému.
O tom že Poláky nebrat vím a byli mě doporučení Italové, ale jací přesně? Tady http://www.lpgservis.cz/akcni-cena-na-tento-mesic/ je teď naprosto výborná cena za Lovato... Ale takové Landi Renzo na tom bude možná ještě lépe? Co myslíte?.....
A co se týče Poláků, tak mám od výborného plynaře z HK info, že Italové poslední dobou jdou nějak dolů s kvalitou a Poláci naopak. Jestli se to týká všech Italů, nebo jen Lovato nevím.
Naposledy upravil(a) JirkaF dne 03 zář 2015, 20:04, celkem upraveno 3 x.