Ahoj loni jsem si pořídil Twintopa a zároven vlastnil kombajn a plánoval jsem že po zimě kombajn prodám ale nakonec jsem si nechal oba ,kabriolet jezdí jen převážně o víkendu je to takový mazlík na leštění a trochu frajeřinu u nás ve městě ji nikdo nemá tak lidi koukaj když je stažená střecha, ještě když jsem stahoval střechu když bylo venku deset stupnu.Jinak i při stažené střeše se dá do kufru naládovat běžný nákup.Děti už mám velke tak většinou jezdím sám nebo z přítelkyni.Byl jsem po koupi trochu zklamaný tím jak jde střechu slyšet když je zavřená ,klepou se trochu plasty tak když najedeš na hrbol tak to klepe.Dalši věc, zpětné zrdcátko brání ve výhledu řidiči střecha je dost snížená tak proto jinak místa je v zadu dost vezl jsem párkrát dospěláky vzadu a nikdo si nestěžoval .Kdyby jsi měl nějaké otázky tak klidně napiš auto mám od lonska.
Takže oficialně ji tady představím
Opel Astra H Twintop 1.8i 103kw 2006
Zatím proběhla výměna radia z cd30 za cd 70navi ,výměna CIMU,obědnány brzdové kotouče Zimerman+destičky,potom mě čekají rozvody přikládám par fotek
TADY VIDEO-
https://www.youtube.com/watch?v=0AohxdNk5GI
Opel astra H cdti 1,7 92kw kombi r.v 2008 Z17DTR ,Opel astra h twin top 1.8 103 kw 2006