Problém se střechou
Problém se střechou
Mám konečně problém:-)
střechu mám zavřenou. natáhnu v kufru tu předělovou síťku, sednu do auta a ozve se 3x pípnutí a střecha se nesloží do kufru. Ten tón je stejnej , jak když se mi párkrát stalo , že jsem chtěl stáhnout střechu a neměl jsem nataženou tu síťku. v manuálu jsem se dočetl, že to může být: nenatažení síťky, teplota míň než -20C(je léto), přetížený systém(odpojil a znova jsem zapojil baterku)..
setkal se s tím už někdo?díky
střechu mám zavřenou. natáhnu v kufru tu předělovou síťku, sednu do auta a ozve se 3x pípnutí a střecha se nesloží do kufru. Ten tón je stejnej , jak když se mi párkrát stalo , že jsem chtěl stáhnout střechu a neměl jsem nataženou tu síťku. v manuálu jsem se dočetl, že to může být: nenatažení síťky, teplota míň než -20C(je léto), přetížený systém(odpojil a znova jsem zapojil baterku)..
setkal se s tím už někdo?díky
- Reklama
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problém se střechou
Moc ludi tu na fore kabrio nema
Pomohlo odpojenie baterky?
Pomohlo odpojenie baterky?
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Protože v čr už žádný nejsou Jedině z de, teď jsem na ně koukal, ale z de jsou docela mastný, nad 350tis. Není to tak dlouho, co měli v ESA v Praze za tuším 250... No zaváhal jsem, svezl jsem se v EOSu a je to paráda, ale to auto se mi nelíbí. Za TT (twintop) bych to ale asi hned vyměnil
Sorry za OT
Sorry za OT
auto je supr, zatím 2 roky v pohodě. až teď.. doufám že to bude nějaká blbost..zítra jedu do servisu, doufám že budou vědět co s tím.jak jsem tam byl poprvý , tak na to auto celkem koukali co je to vůbec zač, že ho viděli jen na obrázku:-)
to odpojení baterky nepomohlo...
to odpojení baterky nepomohlo...
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Vyrobca garantuje urcity pocet otvoreni a zatvoreni. Poznam jednu babu, tiez mala al. este ma strechu v servise...
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Tak je střecha opravená. Nakonec to bylo špatné čidlo v kufru. čidlo stálo cca 880kč + práce.. Asi jsem si ho zničil sám, když jsem v kufru vezl horáka. Takže je to v klidu a můžu si dál užívat krásného léta bez střechy
kdybys někdy něco scháněl na cabro tak sem jedno rozebíral, mám z toho všechmy možný serva atd.
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Super, dík za nabídku. snad jí nikdy nevyužiju:-) ale kdyby se něco pokazilo, určo se ozvu!
-
Zdravim ta, mam rovnaky problem s otvaranim strechy na Astre TT. Tri gongy pri zatiahnutej sietke. S velkou pravdepodobnostou mam tiež poškodené čidlo, ked som prevážal väčší naklad v kufri. Chcem sa opytat kde si zohnal novu suciastku, a kde ti ju vymenili. S autorizovanym servisom Opel v SK nemam dobre skusenosti, tam sa pozeraju na auto ako na zazrak...
Omlouvám se, že znovu otevírám tak staré téma, ale stalo se mi to samé.
Nevíte prosím někdo, jak ověřit, že jde opravdu jen o ta dvě čidla? Ukáže nějakou chybu diagnostika? Nebo je možné to čidlo nějak proměřit?
Naštěstí mám střechu nasazenou, ale venku je krásně!
Díky za rady.
Nevíte prosím někdo, jak ověřit, že jde opravdu jen o ta dvě čidla? Ukáže nějakou chybu diagnostika? Nebo je možné to čidlo nějak proměřit?
Naštěstí mám střechu nasazenou, ale venku je krásně!
Díky za rady.
Opel Astra H 1.6 Z16XER TwinTop