Astra TT
Re: Astra TT
Vždyť to má uplně stejně i třeba eos, opravdu bez toho moc nejde jet rychleji jak 50 Astra je ale daleko hezčí než nějakej eos fakt nádhera!
- Reklama
Párkrát sem tě teď viděl ve městě a fakt auto vypadá ve skutečností líp než na fotkách
Akorát ta fotka interiéru mi utvrzuje v názoru na kůži - v novém autě huj, ve starším fuj.
Akorát ta fotka interiéru mi utvrzuje v názoru na kůži - v novém autě huj, ve starším fuj.
u mě ta kůže není tak hrozná, ale ten otisklý zadek tam mám holt taky
Do kabrioletu je kůže nutnost, látkový potahy tam neskutečně trpí.
Ano řek bych ,že kůže je skoro nutnost,navíc vypadá líp,někdo to neuznává,já mám vždy v autě kůži a záleží jak se o ni staráš,pak odpadá pověra ,že se v ní paří pr.el,tyhle maj prodyšné středy,koukal jsem,že většinou bývaj s ,,plné kůže".
corzacek:jj auto je denně po Plzni (přítulkyně)
corzacek:jj auto je denně po Plzni (přítulkyně)
Opel Astra H Twin Top Cosmo
Krásná. Zajímavě polepená maska
[url=http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=38&t=4853]
Čoveče jo, krasavec Ty cabria mě lákaj...
Ahoj.
Mám dotaz na majitel Twintopů. Jak je to praktické auto? Máte někdo děti a jezdíte s nima v Astře TwinTop?
Já měl Astru H v kombíku 8 let. Už je pryč. Byl jsem spokojený Teď mám dva roky Golfa 7 v kombíku a jako druhý vůz, který jezdí málo máme doma Alfu 147. Je pravda, že v kombíku jsem vzadu vždy převážně vozil vzduch a nějaký sedan by mě stačil.
Astru i Golfa jsem si kupoval jako služebáka a Golfa teď budu vracet a vyvstala asi potřeba koupit si tedy druhé auto (respektive jiné primární auto) do rodiny a mělo by být větší, než Alfa 147.
Jezdil jsem dlouhé roky v obyčejných autech a chtěl bych si teď trochu splnit některé sny co jsem dřív měl. Který to je otázka, páč jsem vždy chtěl kabrio a nebo něco silnějšího (nějakou V6).
Vždycky jsem chtěl kabrio. Ale roadster si asi nekoupím, když děti a Astra TT se mě vždy taky hodně líbila. Musel bych počítat s kompromisy. Kufr se střechou nahoře 440l není málo. To by stačilo. Jako kupé bych si to dokázal představit. Samozřejmě by byl opruz s nastupováním dětí dozadu. Je mě jasné, že se střechou dole už do kufru nic nedám, tudíž vyrazit s dětma na víkend se střechou dole je nemožné.
Jak je na tom ale TT s místem vzadu? Je tam stejně místa jako v hatchbacku a kombíku, nebo je to zkrácené? Na šířku tam asi bude míň. A co na výšku? Děti ještě jezdí v sedačkách.
Časem bych TT stejně posunul na funkci druhého auta.
Mám dotaz na majitel Twintopů. Jak je to praktické auto? Máte někdo děti a jezdíte s nima v Astře TwinTop?
Já měl Astru H v kombíku 8 let. Už je pryč. Byl jsem spokojený Teď mám dva roky Golfa 7 v kombíku a jako druhý vůz, který jezdí málo máme doma Alfu 147. Je pravda, že v kombíku jsem vzadu vždy převážně vozil vzduch a nějaký sedan by mě stačil.
Astru i Golfa jsem si kupoval jako služebáka a Golfa teď budu vracet a vyvstala asi potřeba koupit si tedy druhé auto (respektive jiné primární auto) do rodiny a mělo by být větší, než Alfa 147.
Jezdil jsem dlouhé roky v obyčejných autech a chtěl bych si teď trochu splnit některé sny co jsem dřív měl. Který to je otázka, páč jsem vždy chtěl kabrio a nebo něco silnějšího (nějakou V6).
Vždycky jsem chtěl kabrio. Ale roadster si asi nekoupím, když děti a Astra TT se mě vždy taky hodně líbila. Musel bych počítat s kompromisy. Kufr se střechou nahoře 440l není málo. To by stačilo. Jako kupé bych si to dokázal představit. Samozřejmě by byl opruz s nastupováním dětí dozadu. Je mě jasné, že se střechou dole už do kufru nic nedám, tudíž vyrazit s dětma na víkend se střechou dole je nemožné.
Jak je na tom ale TT s místem vzadu? Je tam stejně místa jako v hatchbacku a kombíku, nebo je to zkrácené? Na šířku tam asi bude míň. A co na výšku? Děti ještě jezdí v sedačkách.
Časem bych TT stejně posunul na funkci druhého auta.
Na výšku v pohodě, na nohy je tam ale místa méně. Cpát dítě dozadu do sedačky bude náročnější na záda. Jinak ale za mě, já děti teda ještě nemám, s praktičností problém nemám. Kufr je dostatečně velký. Když je střecha dole, je v kufru tlačítko, které ti tu střechu nadzvedne a ty máš tak lepší přístup do kufru. Basu piva tou mezerou nenacpeš, ale nějaký batoh jo.
Ahoj loni jsem si pořídil Twintopa a zároven vlastnil kombajn a plánoval jsem že po zimě kombajn prodám ale nakonec jsem si nechal oba ,kabriolet jezdí jen převážně o víkendu je to takový mazlík na leštění a trochu frajeřinu u nás ve městě ji nikdo nemá tak lidi koukaj když je stažená střecha, ještě když jsem stahoval střechu když bylo venku deset stupnu.Jinak i při stažené střeše se dá do kufru naládovat běžný nákup.Děti už mám velke tak většinou jezdím sám nebo z přítelkyni.Byl jsem po koupi trochu zklamaný tím jak jde střechu slyšet když je zavřená ,klepou se trochu plasty tak když najedeš na hrbol tak to klepe.Dalši věc, zpětné zrdcátko brání ve výhledu řidiči střecha je dost snížená tak proto jinak místa je v zadu dost vezl jsem párkrát dospěláky vzadu a nikdo si nestěžoval .Kdyby jsi měl nějaké otázky tak klidně napiš auto mám od lonska.
Takže oficialně ji tady představím
Opel Astra H Twintop 1.8i 103kw 2006
Zatím proběhla výměna radia z cd30 za cd 70navi ,výměna CIMU,obědnány brzdové kotouče Zimerman+destičky,potom mě čekají rozvody přikládám par fotek
TADY VIDEO-https://www.youtube.com/watch?v=0AohxdNk5GI
Takže oficialně ji tady představím
Opel Astra H Twintop 1.8i 103kw 2006
Zatím proběhla výměna radia z cd30 za cd 70navi ,výměna CIMU,obědnány brzdové kotouče Zimerman+destičky,potom mě čekají rozvody přikládám par fotek
TADY VIDEO-https://www.youtube.com/watch?v=0AohxdNk5GI
Opel astra H cdti 1,7 92kw kombi r.v 2008 Z17DTR ,Opel astra h twin top 1.8 103 kw 2006