Stručný souhrn prozatimních prací a "úprav" vlastnoručně a dle mého svědomí

Kompletní očištění spodního rámu, těhlic, nábojů, zadní nápravy taktéž a podvozku vůbec.
Vše ošetřeno odrezovačem a dva nátěry Hammerite black. Za nádrží je místo, kde jsou chycená zadní sedadla a tam už by je zabilo aplikovat vosk a gumonástřik ve fabrice, takže se to tam kolem šroubů a "plátků" loupalo a zrzavělo, tam jsem to oštřil též. Jinak preventivně natřeny spodní prahy a prahovou výztuhu co se dává hever. Komplít menu, kam se ruka dostala.
Sundány brzdiče, očištění a nátěr na modro. červený mám už dost

Na předku nové desky a kotouče.
Výměna obou spodních čepů.
Výměna ochranného plechu nádrže nad výfukem. ( starší, ale v pořádku, ošetřen...)
Odstranění znaků a nápisů na kufru.
Aplikace mračítek + metla a nalakování ( spreje)
Přední znak do farbe totéž.
Noje letní pnoje.
Tak a čeká mě ještě nátěr zadních podběhů, ač jsou v pořádku, ošetřím je též. A chci přeleštit celý auto. Jsou tam drobné drápance, nehty a tak. Sem tam větvička.... Máte někdo zkušennost co použít? Přemýšlím nad Farecla G3 a pak vosk, nebo něco od Riwaxu. 3M? Máte někdo zkušennost? Nejlépe ruční aplikace, pokud neseženu k zapůjčení rotační leštičku.
A taky něco s těma lištama. Nevím zda použít nějako pochyst na plasty, nebo to dám do laku taky.
No a potom už jen drobnosti, jako aplikace Eibach pro kit, výměna gufera na klice, až se ozve spojka, nové axiální tyče řízení a geometrie. To asi nastane nejdřív. Páč ty kontra nejdou za boha povolit a po nynější geometrii mám volan šiko