Tak vám představuju svojí Astřičku
Opel Astra H 1.8 16V Caravan, Z18XE, 92Kw (LPG)
Rok-2005
Barva- stříbrná metalíza
Převodovka-5ti stupňová manuální
Najeto - 139000 km
Dovoz Německo
Výbava - ABS,ESP,prostiskluzový systém kol (ASR), přední okna v elektrice, elektrická zrcátka, tempomat, nastavitelný volant, senzor světel, deštový senzor, vyhřívaná sedadla, 8x airbag, palubní počitač, klimatizována přihrádka, rádio CD30/mp3, střešní nosiče, klimatizace
Výrobce LPG - Lovato Easy Fast Smart předěláno v roce 2013
Kubikulova Astřička 1.8 92Kw Benzín (LPG)
- Reklama
Re: Kubikulova Astřička 1.8 92Kw Benzín (LPG)
cau, kola sou paradni.. at slouzi a dela jen radost, stastne km a vitaj!
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Čau Kubajs, já pořád nějak nevěřím těm kilometrům, ale jestli to sedí, tak je to fakt paráda. Martin říkal, že je to tutovka
Ať ti slouží, a dělá radost. Se s tím někdy stav, kouknem na to přes diag... 

Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

Ju ju určo stavim ale kilometry fakt sedí měl jsem to na STK a tam mi řekl celou historii toho autaFrydex píše:Čau Kubajs, já pořád nějak nevěřím těm kilometrům, ale jestli to sedí, tak je to fakt paráda. Martin říkal, že je to tutovkaAť ti slouží, a dělá radost. Se s tím někdy stav, kouknem na to přes diag...

Frydex: nevim pro by to nesedelo kazdy autem nenajede 30t rocne
Mám stejný motor, rok i interiér a najeto 154, a to kdybych nejezdil v praci dam max 10t/rok.

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- vojtavojta
Ja nedam ani tolik a mam stejny rocnik a najeto poctivych 108tkm. Jinak vitej mezi nama.
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM