Zdravím Vás,
předem děkuji (to ani nejde vyjmenovat) všem, kteří sem dávají svoje potřehy, rady a tipy. Před koupí auta mi to hodně pomohlo. Nakonec padla volba (snad) rozumem a vybrali jsme Opel Astra 1.7 CDTI (81kW), 2009, najeto 168 tis, původ NL
Výbava:
6 rychlostních stupňů, 8x airbag, ABS...satelitní navigace, klima, ASR, ESP, tempomat, vyhřívaná zrcátka, parkovací senzory, tažné a střešní nosiče.
Doba pokročila a dojíždění do práce už není tak neobvyklé a při své denní porci 80 km jsem chtěl něco většího, pohodlnějšího a hlavně bezpečného - navíc zařizujeme bydlení, takže se "kamion" hodí
![Úsměv :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
. Nechtěl jsem nasypat do auta moc peněz, tak bylo nutné vybírat déle (asi 2 měsíce). Nakonec padla volba právě na zmíněnou Astru, na kterou jsem v počátku ani nepomyslel. Po přechodu ze suzuki swift (úžasný auto, ale malý
![Překvapený :o](./images/smilies/icon_e_surprised.gif)
) je pro mě Astra vážně jako letadlová loď. Najednou jdu do kufru takovou dálku
![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Především jsem nechtěl staré auto. Tohle je velice zachovalé, interiér je téměř nový a neopotřebovaný a další plus bylo, že ve 150 tis byly dělané také rozvody. Zatím jsem toho s autem moc nenajel, ale prvních pár km mě mile překvapilo. Teď to jen postavit na značky, vyčistit klimu a snad jen jezdit a jezdit
![Úsměv :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Prodáno 16/08/2014: Opel Astra H Caravan (2009), 1.7 CDTi (81 kW) Z17DTR , najeto 193 731.