Opel Astra Caravan - pepcco146
Opel Astra Caravan - pepcco146
Zdravím chalani!
Tak tu je moje prvé autíčko. Opel Astra Caravan 1,9 CDTi, 88 kW, r.v. 2005, momentálne cca. 118000 km
- kožený interiér + vyhrievané sedačky
- el. predné okná, spätné zrkadlá
- navigácia CD 70 NAVI
- xenonové reflektory + ostrekovače svetiel
- režim SPORT
-ABS, ESP... 8x Airbag, alarm, automatická klimatizácia........
Chcel by som zohnať OPC naraznik predný zo sady OPL Line2, zadný podnárazník, prahy, zadný šilt. Dať tam 2 koncovky výfuku. Chcel by som väčšie kolesá, 18", ale mam dilemu, lebo mi jeden chlapík povedal, že mám na 18" kola slabý motor. Neviem, čo to spraví s výkonom, nemám žiadnu skúsenosť, skúste poradiť, ak máte nejakú skúsenosť.
Tak tu je moje prvé autíčko. Opel Astra Caravan 1,9 CDTi, 88 kW, r.v. 2005, momentálne cca. 118000 km
- kožený interiér + vyhrievané sedačky
- el. predné okná, spätné zrkadlá
- navigácia CD 70 NAVI
- xenonové reflektory + ostrekovače svetiel
- režim SPORT
-ABS, ESP... 8x Airbag, alarm, automatická klimatizácia........
Chcel by som zohnať OPC naraznik predný zo sady OPL Line2, zadný podnárazník, prahy, zadný šilt. Dať tam 2 koncovky výfuku. Chcel by som väčšie kolesá, 18", ale mam dilemu, lebo mi jeden chlapík povedal, že mám na 18" kola slabý motor. Neviem, čo to spraví s výkonom, nemám žiadnu skúsenosť, skúste poradiť, ak máte nejakú skúsenosť.
Naposledy upravil(a) pepcco dne 04 úno 2009, 21:21, celkem upraveno 12 x.
Opel Astra H Caravan 1,9 CDTi, 88 kW, 16V, OPC line 1
- Reklama
Re: Opel Astra Caravan - pepcco146
Pěkná, až budou fotky naleštěné , vynikne ta Saphire...
Krasavice Radost pohledět...
Opel Astra H, Caravan, 1,9 CDTi, 110kW
Pěkná barva, pěkný kola, super výbava... Nezbývá než popřát hodně spokojených kiláků a žádné ťukance!!!
nazdar, diky. ako si dostal do fóra viac fotiek,mne to nejak neide.corsaczek píše:Pěkná barva, pěkný kola, super výbava... Nezbývá než popřát hodně spokojených kiláků a žádné ťukance!!!
Opel Astra H Caravan 1,9 CDTi, 88 kW, 16V, OPC line 1
Já je ukládám na jeden webový prostor co je zdarma a pak už to jem pomoci "Img" vlozim sem. Ale ostatní ti určitě poradí lepší způsoby!
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Pěkná ,pěkná
Kraska, ja jsem vzdycky chtel cernou, s cernyma oknama a cernyma kolama a hrat si na bouraka, jenze pak mi pristala do klina sedomodra, tak to musim nejak prehodnotit ...
Pokud jde o ty 18" kola, spis bych se bal o stav silnic nez o silu motoru...
Pokud jde o ty 18" kola, spis bych se bal o stav silnic nez o silu motoru...
Me se libi ten jeji domecek
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet