Dalsi novy caravan na foru......
Dalsi novy caravan na foru......
tak konecne jsem se dostal k tomu ukazat Vam muj prvni opel.....je to caravan 1.7cdti 81kw 6kwalt ve vybave SPORT, koupeno v D u prodejce Opel s 103000 km na tachometru. Zatim MAXimalni spokojenost se vsim, s vykonem i tichosti motoru, vybavou, kufrem, spotrebou (6,1l)....proste se vsim....doufam ze me spokojenost dlouho vydrzi. Jediny problem je ze se na zadnich dverich udelala mala bublinka na laku...nejspis zacina rezavet. Ale vcera jsem byl menit rozvodak a technik si toho vsiml...vyfotil a poslal vyrobci, prej je to na reklamaci...pristi tyden mi daji vedet jak se to bude resit.
https://www.opel-astra-h.cz/galerie/def/
https://www.opel-astra-h.cz/galerie/def/
Opel Astra Caravan Sport 1.7 CDTi 81kw
- Reklama
Re: Dalsi novy caravan na foru......
Tak vitaj 

Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Pekne. Vitaj a vela kilometrov bez nehody a poruchy prajem 

Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kw chip
vitam ta a snad ti ta reklamacia vyjde. A uz ziadna ina nebude.
Hodně spokojenosti s autem. Je zajimavý, že reziví jen zadní dveře. I škodovky tím bývaly postižený. Doufám že na 3dveřu to je udělaný líp
Taky vítám a hned jdu na tebe s otázkou
Co tam máš za rádio, vidím na displayi 4 záložky 

Wolfe, to je CD70, jen je nevyuzity potencial pokud misto gidu neni cid 

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Vítej kolego, přeju hodně spokojenosti!!
jinak je mi záhadou ten držák na skle.....auto má UHP i NAVI, tak na co tam je?
jinak je mi záhadou ten držák na skle.....auto má UHP i NAVI, tak na co tam je?

nad tym drziakom som aj ja premyslal. Ale asi to je ozdoba 

Dekuji za privitani!!!
....fotky jsem fotil hned po zakoupeni, takze jsem sedl do auta prilepil drzak, zapl sygic a jeli jsme udelat okruzni jizdu. Prestehoval jsem se cca pred pul rokem do nemecka a auto jsem kupoval 70km od mesta kde bydlime a moc jsem se tam jeste nevyznal. Po prijezdu jsem zacal studovat auto co vse umi a samozrejme navigace funguje.Akorat pri posledni delsi jizde tady, me trochu zklamala...kazdych pet minut mi navrhuje jinou trasu... podle kolon na predpokladane trase a pak 300m pred odbockou na dalnici zacne prepocitavat a po sjeti z dalnice me zase vede zpet na dalnici....no proste kdyz se toto stane 2x po sobe a je 11 hodin vecer a clovek je unavenej tak to celkem nastve!! takze jsem navigaci vypl....prilepil zpet drzak na okno a jel podle telefonu. Mozna se to da nejak jeste nastavit....ale prece jenom je ta navigace opticky uz trochu zastarala....clovek si nemuze prohlednout trasu atd....s tim barevnym diplejem by to mozna bylo neco jineho.

Opel Astra Caravan Sport 1.7 CDTi 81kw