Kvetka Caravan 1,9 CDTI
- destroyer_svk
Kvetka Caravan 1,9 CDTI
Po dlhsom sledovani (nielen) tohto fora som sa rozhodol ze sa registrujem a pripojim par info o mojej Astre - Kvetke.
Auto bolo kupene par mesiacov dozadu a odvtedy najazdene cca. 14 000 km.
Nebudem tu rozpisovat komplet vybavu po kodoch,len v kratkosti :
- motor Z19DT (120 hp)
- rocnik 2006
- vybava Cosmo ... 8 x airbag,ABS,ESP,dazdovy a svetelny senzor,automaticke svetla,xenony,ostrekovace,automaticka klimatizacia,predne hmlovky,el. sklapatelne zrkadla (z vnutra),polokoža,vyhrievane sedadla,radio CD30/MP3, stmavovacie spatne zrkadlo,tmave okna od B-stlpika,tempomat,palubny pocitac,multifunkcny volant,zadne sedadla 40:20:40,klimatizovana schranka,laktova opierka,hands free,QuickHeat...
Do buducna by som si vedel predstavit farebny displej s navigaciou a iné kolesá s ktorými by malo auticko este vacsi smrnc.
Co ma tesi ze auto nema tuctovu farbu (mozte mi kludne oponovat ze ta farba je skor taka zenska - kazdemu sa paci nieco ine) i ked pri jazdenom aute si clovek velmi nenavybera ak mu farba nie je to najdolezitejsie.A este ma tesi (tiez nemusia so mnou mnohi suhlasit) ze to nie je ziadny dovoz ... kupene na SVK.
Auto bolo kupene par mesiacov dozadu a odvtedy najazdene cca. 14 000 km.
Nebudem tu rozpisovat komplet vybavu po kodoch,len v kratkosti :
- motor Z19DT (120 hp)
- rocnik 2006
- vybava Cosmo ... 8 x airbag,ABS,ESP,dazdovy a svetelny senzor,automaticke svetla,xenony,ostrekovace,automaticka klimatizacia,predne hmlovky,el. sklapatelne zrkadla (z vnutra),polokoža,vyhrievane sedadla,radio CD30/MP3, stmavovacie spatne zrkadlo,tmave okna od B-stlpika,tempomat,palubny pocitac,multifunkcny volant,zadne sedadla 40:20:40,klimatizovana schranka,laktova opierka,hands free,QuickHeat...
Do buducna by som si vedel predstavit farebny displej s navigaciou a iné kolesá s ktorými by malo auticko este vacsi smrnc.
Co ma tesi ze auto nema tuctovu farbu (mozte mi kludne oponovat ze ta farba je skor taka zenska - kazdemu sa paci nieco ine) i ked pri jazdenom aute si clovek velmi nenavybera ak mu farba nie je to najdolezitejsie.A este ma tesi (tiez nemusia so mnou mnohi suhlasit) ze to nie je ziadny dovoz ... kupene na SVK.
Naposledy upravil(a) destroyer_svk dne 13 úno 2011, 15:45, celkem upraveno 1 x.
Astra H Caravan Cosmo 1,9 CDTI OPC Look
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
Škoda Felicia 1,3 GLX
- Reklama
Re: Kvetka Caravan 1,9 CDTI
Vítej, pěkný auto v neokoukané barvě. Ať tedy slouží bez závad !
P.S. Můj názor na auta koupená v ČR (SR), tedy ne dovezená ze západu, není moc pozitivní. Nevidím totiž jako výhodu to, že auto místo ježdění po kvalitních německých silnicích drandilo ty naše tankodromy
P.S. Můj názor na auta koupená v ČR (SR), tedy ne dovezená ze západu, není moc pozitivní. Nevidím totiž jako výhodu to, že auto místo ježdění po kvalitních německých silnicích drandilo ty naše tankodromy
Vítej mezi námi
Ať slouží!
Přesně to mě po přečtení úvodní části hned napadlo, pak to bude paráda. A s tou barvou máš taky recht, je nevšední a ač červenou moc nemusím, tak tahle vypadá dobře.destroyer_svk píše:Do buducna by som si vedel predstavit farebny displej s navigaciou a iné kolesá s ktorými by malo auticko este vacsi smrnc.
Ať slouží!
no tak farbu by som menil hneeed.vybavicka paradicka.vitaj v klube!
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
Vítej, pěkná barva.. Ať slouží a nezlobí..
pekny kusok,vela stastnych km
Astra H Cosmo Z14XEP,zlatá metalíza
Moja astra: https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... iova+astra
Moja astra: https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... iova+astra
- destroyer_svk
Dakujem,priznam sa ze som necakal tolko pozitivnych reakcii na farbu vozidla.
To hombre_71 :
Do urcitej miery Ti davam za pravdu,ja som to myslel tak,ze je ine ked ma clovek pred kupou moznost si pozistovat o aute vsetky existujuce skutocnosti ohladne historie,nielen na zaklade servisnej knizky ale aj priamo v servise,kam auto chodilo a od toho od koho kupuje a vie kto (a kde) na tom jazdil.
Nie ako dovoz a potom na zaklade VIN snazit sa zistovat...vsetko ma svoje pre a proti.
To Dalik :
Uz len casom vybrat nejake pekne a zaujimave 16-stky za priatelnu cenu.
S tou navigaciou a farebnym displejom je podla mna ten interier o level vyssie.
To hombre_71 :
Do urcitej miery Ti davam za pravdu,ja som to myslel tak,ze je ine ked ma clovek pred kupou moznost si pozistovat o aute vsetky existujuce skutocnosti ohladne historie,nielen na zaklade servisnej knizky ale aj priamo v servise,kam auto chodilo a od toho od koho kupuje a vie kto (a kde) na tom jazdil.
Nie ako dovoz a potom na zaklade VIN snazit sa zistovat...vsetko ma svoje pre a proti.
To Dalik :
Uz len casom vybrat nejake pekne a zaujimave 16-stky za priatelnu cenu.
S tou navigaciou a farebnym displejom je podla mna ten interier o level vyssie.
Astra H Caravan Cosmo 1,9 CDTI OPC Look
Škoda Felicia 1,3 GLX
Škoda Felicia 1,3 GLX
Krásna Kvetka! Zaujímava farba, páči sa mi. Aj výbava super, nech ti dlho a bezchybne slúži!
Opel Astra H Caravan 1,9 CDTi, 88 kW, 16V, OPC line 1