OPEL Astra Caravan 1.9CDTi, 110Kw
OPEL Astra Caravan 1.9CDTi, 110Kw
Jsem mezi vámi již delší dobu, ale do teď jsem nebyl schopen udělat foto...zde přikládám aspoň nějaké.
K popisu mohu stručně napsat: Astra Caravan 1,9CDTi, 110Kw, barva čená. Výbava Cosmo...nic víc, nic míň. Vyrobena 5 měsíc 2006... Má maličkost tuto Astřičku zakoupila v srpnu 2009.
K popisu mohu stručně napsat: Astra Caravan 1,9CDTi, 110Kw, barva čená. Výbava Cosmo...nic víc, nic míň. Vyrobena 5 měsíc 2006... Má maličkost tuto Astřičku zakoupila v srpnu 2009.
Astra H Caravan, 1,9 CDTi 110KW, r.v. 2006
- Reklama
Re: OPEL Astra Caravan 1.9CDTi, 110Kw
Moc hezká. Co obsahuje výbava Cosmo? Vidím dobře CID a antenu na navigaci?
Antému mi furt kradou, už mě nebaví kupovat nové!!! Nene CID, pouze modrý GID
To už jsi měl změněnou tu barvu podsvícení a nebo jsi tvořil?
Je to kus ![Cool 8-)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Až budeš s tou modrou kompletně hotov, nezapomeň udělat foto za tmy![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
![Cool 8-)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Až budeš s tou modrou kompletně hotov, nezapomeň udělat foto za tmy
![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Podsvětlení je komplet hotové, vlastně jen chybí dodělat diody, které jsou u předních páček, kterými otevíráte dveře. To jediný jsem nezkoumal jak rozebrat.
Mohu říct, že to podsvětlení nebylo nic složitého, ani klima nebyla těžká rozebrat!!! Za to rádio CD70 mě pořádně potrápilo. Nešlo žádným způsobem odendat to ovládací kolečko, z každý strany mi bylo řečeno chce to sílu, ale stejně nic. Nakonec jsem to vyřešil tak, že jsem to odpájel z plošného spoje!
Hlavně se nebát a zvládnete to taky...
Mohu říct, že to podsvětlení nebylo nic složitého, ani klima nebyla těžká rozebrat!!! Za to rádio CD70 mě pořádně potrápilo. Nešlo žádným způsobem odendat to ovládací kolečko, z každý strany mi bylo řečeno chce to sílu, ale stejně nic. Nakonec jsem to vyřešil tak, že jsem to odpájel z plošného spoje!
Hlavně se nebát a zvládnete to taky...
nadhera, to asi mame rovnaku farbu aj ked to nie je poriadne vidiet tak ta moja je obcas tmavo hneda. To podsvietenie by som aj ja rad ale asi to dam radsej niekomu urobit. Ten gid potom vypada uplne inac.