Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
Pepa: No co chceš vědět ? Je to tenhle displej z eBaye:, myslím že za ty prachy hodně muziky. Nechtěl jsem menší než 7". Každopádně ale tloušťka displeje a konstrukce opěrky nejdou moc dohromady. I na té fotce je vidět, že by to v té opěrce mělo být vice zasazené ten displej, ale už tam není místo v ní. (Proto jsem taky na zkoušku rozpáral náhradní opěrku a ne svoji ).
Připojené to je jen přes jednoduchou rozdvojku, žádný zesilovač a je to v pohodě.
Každopádně, děcko vzadu štěstím bez sebe... to je důležité...
Warewolf: Čidla nemám, takže nemohu soudit. Každopádně kamera bere od kufru jen určitý úhel, kdežto čidla ti vezmou i kraje nárazníků. Ovšem ten výhled ti čidla nenahradí...
Připojené to je jen přes jednoduchou rozdvojku, žádný zesilovač a je to v pohodě.
Každopádně, děcko vzadu štěstím bez sebe... to je důležité...
Warewolf: Čidla nemám, takže nemohu soudit. Každopádně kamera bere od kufru jen určitý úhel, kdežto čidla ti vezmou i kraje nárazníků. Ovšem ten výhled ti čidla nenahradí...
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- Reklama
Frydex:
Ahoj, ta dělená trubka pod EGR ventilem má nějaké těsnění nebo je nějak tmelená pro těsnost? Chtěl jsem ji sundat a vyčistit sání, ale po sundání šroubů jsem s tím nemohl hnout. Bál jsem se použít větší než přiměřené množství síly...
Jinak díky za všechny ty rady na fóru. Už mi to ušetřilo pár nervů a také peněz:-)
Ahoj, ta dělená trubka pod EGR ventilem má nějaké těsnění nebo je nějak tmelená pro těsnost? Chtěl jsem ji sundat a vyčistit sání, ale po sundání šroubů jsem s tím nemohl hnout. Bál jsem se použít větší než přiměřené množství síly...
Jinak díky za všechny ty rady na fóru. Už mi to ušetřilo pár nervů a také peněz:-)
Opel Zafira 1,7 CDTI 81kW, 2010
Reagoval jsem na tu demontáž a čištění EGR ventilu...
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Je to ne nějakém tmelu, přesně nevím co. Já jsem to posadil zpátky na červený tmel na přiruby motorů a podobně. Je to jen nalepené. Musíš zabrat. Měly by tam být plošky pro odpáčení třeba šroubovákem (zpravidla vedle dír šroubů), myslím.
Díky za informace. Asi se do toho budu muset také pustit - teď jsem to čistil různýma kartáčkama apod., ale bez rozebrání, tak uvidím jestli to nějakou dobu vydrží a na jaře nejpozději udělám komplet čištění...
Tak co pane ještě jezdíš? Nějak nám ty káry stárnou (ale i my )
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Čest. Zatím jsem stále věrný. Teď ale bohužel řeším, klasický, převodovku M32 :-/
No ale pak zase chvíli vydrží, stejně jako my, snad
No ale pak zase chvíli vydrží, stejně jako my, snad
JJ vuz kvalitni z doby "pred krizi", kdyz ctu problemy s novymi auty tak me ani nenapada zatim menit
Tak at slouzi
Tak at slouzi
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet