Kulíškovo AStra -LPG
- Reklama
Re: Kulíškovo AStra -LPG
jo nevypadaji zle, treba nas Kulisek potesi a nahodi fotku uz dneska CO? ja se tesim, me kola bavi...
taky by to chtelo capnout kus k zemi, mas to jak opel offroad
taky by to chtelo capnout kus k zemi, mas to jak opel offroad

Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW
k zemi to nepůjde nedostal bych se na zahradu
a zítra to sem hodím celé
aby jste neřekli

Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
ja jezdim taky dost po lesni ceste na chatu a jde to i se snizenim, v zime to autu dalo zabrat, ale dostal sem se kam sem musel, nedam na Hanku dopustit, i se snizenim muzu vsude (skoro) tak su rad! pouvazuj
vzhledu by to pomohlo jedinecne!

Ahoj,odkud jsi přesně?Louny? Já Most,můžeme dát někdy spicha a pokecat.Michal
ahoj momentálně bydlím přímo naproti Žatecké bráně pokud to v Lounech trošku znáš 

Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
no fotky mám nafocené..až dorazím domů tak ti to sem hodím abys měl klid a mohl v klidu spinkat 

jou jou jen to pekne nahod at muzeme zhodnotit
stejne bych ot poslal k zemi 

na tu špinavou prdel nekoukejte