Re: Jituky Oploj Astroj- :)
Re: Jituky Oploj Astroj caravan :)
Bude zima bude mráz a proto jsme kopili nová letní litá kola..............v léťe budeme ještě větší frajerky...foto vložím brzy.-)
Ještě před tím se budou lakovat do grafitové metalízy, tak ať to vidíte až v plné kráse:-)
Ještě před tím se budou lakovat do grafitové metalízy, tak ať to vidíte až v plné kráse:-)
- Reklama
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jaké budou ? Velikostně...
Staráš se o ní hezky
Staráš se o ní hezky
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Nepochybuj, staram se jak o miminko...... Budou to šestnátcky, original irmscher s mozasnými vložkami, žádnej shit za moc peněz a kvalita někde v číně:-D
Tak i v takovým počasí a v extrémních podmínkách chystáme new look pro astru, lakujeme kola, já brousím do hladka a odmašťuju a přítel stříká, páč to umí líp:-)
-dále se budou lakovat kryty zrcátek do černa jako kola,na voze bude nálepka steinmetz a černá linka jak je na obrázku
když už máme obyčejnou astru, tak ať je aspon tošku odlišena:-)
-dále se budou lakovat kryty zrcátek do černa jako kola,na voze bude nálepka steinmetz a černá linka jak je na obrázku
když už máme obyčejnou astru, tak ať je aspon tošku odlišena:-)
Ty cerny kola budou stribrny sluset, ale to casty myti
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
myjeme v ruce.....
To bude paráda na černých kolech alespoň tak nebude vidět ten bordel od brzd
ale asi ich date az v lete
No snad na jaře už ale už se fakt moc těším...si říkám že když nemáme nějak zvláštní výbavu, tak si uděláme zvláštní alespon zjev ...to aby si mi trošku podobala....
kola by mohli být slušivé uvidíme na jaře až je nasadíš a nálepka steinmetz