Midziho prva Astra
Re: Midziho prva Astra
ja tu neparkujem neboj sa ,miesto ti nezaberám
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
- Reklama
Dnes konecne sprevadzkovana navigacia. Stacilo dat nalisovanu koncovku na kabli priamo od vyrobcu. Ked som sa to snazil sam urobit tak to nefungovalo.
Midzi, keby som si kupovala caravan, tak urcite by bola v ciernej farbe - velmi dobra volba a fakt je krasna! A tie chromove podokenne listy - superne Tie si chcem dat aj ja, raz, mozno, niekedy...
Co sa tyka klimy - podarilo sa ti s nou nieco urobit? Ja som si o svojej myslela, ze kompresor odisiel, no nastastie to bolo "len" v tlaku.
Co sa tyka klimy - podarilo sa ti s nou nieco urobit? Ja som si o svojej myslela, ze kompresor odisiel, no nastastie to bolo "len" v tlaku.
MAZDA 3, G120, Titanium Flash, RT, 2014
ex Opel Astra H 1,4 16V 2005
ex Opel Astra H 1,4 16V 2005
jasne podarilo, stacilo vymenit cievku. Ale teraz ak to vyjde budem menit panel klimy z automatickej na elektronicku ci ako to oni volaju. Proste nech to ukazuje na displeji. Ale najprv UHP a potom uz naozaj koniec
Nie je to cierna ale zafir. A ta je este krajsia
Nie je to cierna ale zafir. A ta je este krajsia
NeverímAle najprv UHP a potom uz naozaj koniec
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
no dobre tak este par drobnosti
Chlape ty jsi ale nadšenec, jediné co hodlám do auta dokoupit je druhá sada kol na jaro, ale jinak by mi všechno dodělávání mohlo..., fakt vás kluky co to podstupujete obdivuju.
druhu sadu budem aj ja riesit , ale este neviem kedy
Tak co pane uz mas xenony? Koukal jsem na fotky a fakt super, po umytyi je cerna na hacku super, ale nesmi prset vid?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
xenony nemam a ani tak skoro nebudu, resp nebudu asi vobec. To uz nejako vydrzim a ked sa raz bude kupovat nove tak tam uz budu.