Dimiho Astra 1,7CDTI (ted již HONDA)
Re: Dimiho Astra 1,7CDTI
Přesně tak. Patnáct let ani škrábanec, tak si člověk říká na co pojistku. A pak tohle.
- Reklama
Teda, děsivé fotky. Ten interiér bez palubky, to je mazec. Ale ten ťukanec nevypadal tak strašně... , njn, hold ses trefil.
Ty jo, takový ťukanec a pytle venku No hlavně že auto zase funkční, držim palce do dalších několikrát 15ti let
no nato ako to vypadalo rozobrane sa dost tazko pozera, ale ten vysledok stoji za to.
Co vsetko si musel menit?
Co vsetko si musel menit?
Musel jsem měnit pytel ve volantu a v palubovce, palubku, napínáky pásů s pyropatronama a vyresetovat řídící jednotku airbagů. Samozřejmě plus nárazník, kapota a výztuha za nárazníkem, světlo a nádržka ostřikovačů. Celkem mě ta moje blbost vyšla na 65 tisíc. V Oplu mi řekli min. 80 tisíc jen vnitřek.
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
2dimi: teda smekám, že ses dotoho takhle pustil....
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
tak to bola riadna palka, ja som nastastie poisteny
Dnes namontován nový středový panel s origo klínem na držák telefonu. Nahradil jsem tak držák od Broditu. Vypadá to lépe a mín to vadí kolenu spolujezdce.
Dnes předěláno osvětlení kufru. Ta jedna bludička odsraněna a nahrazeno dvěma LED pásky. Krásné světlo a super efekt za necelé tři stovky. Špatně se to fotí a fotka hrozně klame. Skutečnost je o hodně hodně lepší.