Miloshuf automaticky caravan II.
Re: Miloshuf automaticky caravan II.
A to jsi nebyl na STK v Německu
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Hello zusammen,
ich habe echt Deutsche wágn ohne FAP und ich brauche eine kleine Dienst
Ti by čuměli, auto z 2009 a legálně bez DPF, ze znakem zemí koruny české místo eurosvatozáře...
ich habe echt Deutsche wágn ohne FAP und ich brauche eine kleine Dienst
Ti by čuměli, auto z 2009 a legálně bez DPF, ze znakem zemí koruny české místo eurosvatozáře...
Astra H Z19DT caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Tak po dovolené v Polsku mám i vedlejšák
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Přišly nové koberce od Vojty, tímto děkuji. Hnedle to vypadá lépe a snad vydrží taky 13 let jako ty původní Dříve auto prodat nehodlám, když vidím ty zmetky co se dnes vyrábí....
Asi tak, když umyješ včas a pak je týden zima a sucho. Po 200km a stále jak nový A jak vypadá tvoje auto v zimě?
Moje auto v zimě? Průjezd přes Aply krása co?
Skla a zadní světla jsem si z bezpečnostních důvodů musel na benzínce umýt
Skla a zadní světla jsem si z bezpečnostních důvodů musel na benzínce umýt
Opel Astra H CARAVAN 1.8 92kW COSMO s LPG
Tak zase STK za námi. Tentokrát už ne 0 závad, jako obvykle, ale vyskytlo se trošku koroze na zavěšení kol, no jinak ale vše v pohodě, na 14 let starý auto a 211t km dobrý výsledek řekl bych
MKJ je doplněk, který by měl v astře mít každý. Co umí jsem popsal stručně zde.
https://www.opel-astra-h.cz/mkj-modul-k ... -jednotky/
https://www.opel-astra-h.cz/mkj-modul-k ... -jednotky/