Dimiho Astra 1,7CDTI (ted již HONDA)
Re: Dimiho Astra 1,7CDTI
Už trochu střízlivim a budu auto opravovat. Jen budu muset pak někoho poprosit o výměnu palubovky. To fakt nedám. Asi Milouše, určitě koukal pod ruce když dělali tu GPS
- Reklama
Ja koukal ale Roman pracoval (jako vzdycky) takze u me pomoc nehledej, fotky jo ale to je asi vse.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ahoj.
Můžu tě poprosit o fotky na emai? Je to asi mraky práce vid? Jak se to dá asi tak stihnou časově? Já myslel, že to dělal Denny a on RomanK ? Můžeš mi prozradit kolik to tak baj očko koštuje? Musim si udělat trochu finanční plán. Moc díky Petr
Můžu tě poprosit o fotky na emai? Je to asi mraky práce vid? Jak se to dá asi tak stihnou časově? Já myslel, že to dělal Denny a on RomanK ? Můžeš mi prozradit kolik to tak baj očko koštuje? Musim si udělat trochu finanční plán. Moc díky Petr
Takto hrozně pak probíhá oprava. Člověk má až slzy v očích a modlí se, aby to ještě někdy jelo.
Dopasováno a tady už hurá k lakýrníkovi. Dobrou práci odvedl klempýř a díly z Auto Kelly taky sedí dobře . A díky Pery1976 se to dalo i ufinancovat
Tak hodně km bez karambolů..
Snad už mám vybráno. Ted si to pojistím, je to moc pak moc drahý
no rozebraný jsi to měl teda pěkně tak hlavně teď už bez nehod a pro jistotu pojistku