Příspěvek
od kalimero » 23 říj 2010, 15:25
Zdravím všetkých a zvlast Sauce ktory ma podobnu výbavu
Ja mam rovnako objednanu Astru H Caravan (Classic III) /dostanem ju az v Decembri/
Motor: 1.6 85kW
Farba: Metalíza Panacotta
Výbava:
• Elektrická sada - trojramenný volant potiahnutý kožou, ovládanie rádia na volante, elektronická klimatizácia, predné hmlové svetlomety, rádio CD30 MP3 s prehrávačom CD a MP3, palubný počítač, tempomat (neviem kolko tam bude repro 6 alebo 7 ?,pretoze v zaklade je 6 )
• Parkovací asistent zadny
• Sada interiér. osvetlenia - čítacie lampičky vpredu, osvetlenie interiéru vzadu
• Sada Elegance - vonkajšie spätné zrkadlá a kľučky dverí vo farbe karosérie, spätné zrkadlá elektricky ovládané a vyhrievané
• Oceľové štrukturovane disky „16“ , 5 lúčové (205/55 R16)
• Plnohodnotné rezervné koleso
• Alarm
• Zasuvka v Kufri
Co ma mrzi a chyba mi ze som si nedal bezpečnostnu sadu /Hlavove airbagy a ESP/ no bolo to za 1200 Eur a mozno aj
sadu Beauty /stmavnené zadné sklá, chrómové lemy okien, strieborné strešné nosice -Hagusy/ +300 Eur
Nacrtol som to aj predajcovi no ten uz moc objednavku menit nechcel.(po mesiaci)
Budem rád ak mi date nejake rady do života z vlastných skusenosti, samozrejme ak sa Vam bude chciet .Je to moje prve nove auto /doteraz len Favorit, sluzobne auta neratam /
Astru H Caravan (Classic III)
Motor: 1.6 85kW
Farba: Metalíza Panacotta