Kolik jsi měl aut s čidlama, že máš s tim takový zkušenosti? :c)dimi píše:Jen vydrž Přijde to neboj
Miloshuf automaticky caravan II.
Re: Miloshuf automaticky caravan II. - new str. 16
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
- Reklama
Re: Miloshuf automaticky caravan II. - new str. 16
Tak si dovolim zase neco pridat V tydnu chci nafotit konecne dodelany interier - hlavne CID s rameckem
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Re: Miloshuf automaticky caravan II. - new str. 20
Tak dnes uz jsem konecne nafotil i CID a radio
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
No paráda taky bych moc chtěl
Diky, chvilku budes setrit a je to doma, mas dyzla usetris jednu nadrz mesicne navic proti me a to je hnedle pri dnesnich cenach skoro 1500
To třeba jo, jenže je tu ještě momentálně další adept na hltání financí (moje čezeta;) ), ale časem do toho určitě pujdu. Nejradší bych zrovna CD70+CID. Zatím budu jen tiše závidět
Milosh mám jednu otázku. Na navigačnom CD máš len mapu ČR alebo aj okolitých štátov?
Opel Zafira B 1,9 CDTi 88kW r.v. 2006
Vraj kazde CD je jedna krajina + hlavne trasy okolitych krajin. Teda aspon mam take info.
Práve preto sa pýtam, lebo ja som kúpil auto kde toto rádio aj s CID displejom už bolo a mám tam aj jedno CD ktoré ma bez problémov povodilo po Prahe aj po Talianskych mestách (samozrejme že menšie dedniny to nenašlo).
Opel Zafira B 1,9 CDTi 88kW r.v. 2006