Re: Jituky Oploj Astroj- :)
mate pekne disky kocky a nalepka steimetz je pecka!!
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
- Reklama
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ty kola té Corse neskutečně sluší ..
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
JJ celkove pekna corsicka, poslete fotky na Tuning forum o auto mesice muzete vyhrat dobre ceny
To plati i pro ostatni cleny
To plati i pro ostatni cleny
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Děkujeme....taky se řádně o holky staráme
Dneska ráno sem viděl na dálnici v protisměru stříbrnýho kombíka se steinmetz na boku
Dneska? V utery?
Jojo. Možná to byl jinej, ale měl nálepku steinmetz. Úplných detailů sem si nevšiml, přece jenom ve 130 si moc věcí nevšimneš
Sakra tak to mě mrzí...a já si myslela že mám aspon trošku výjmečný auto
Vzhledem k tomu že mi končí na konci měsíce technická, tak jsem byla na prohlídce, pač jsem měla pocit že mi tam něco tluče, a zjistili sme že mám v ninži úplně tyčky řízení....takže hurá je vyměnit a šup aup na technickou. Ale chci se zeptat nevíte náhodou kde v Brně je slušná STK??