Miloshuf automaticky caravan II.
Re: Miloshuf automaticky caravan II. - new str. 16
To je zajímavý a stačí to. Ty čidla spíš zlobí a jsou moc drahá.
- Reklama
No nic dělam si tu poznamky a klapne li to v rozumenj čas bude padla tak te zahrnu kopcem otazek doufám že v dobrem smeru sem se zase trochu namĺsa u tebe ale o tom to jemilosh píše:Nojo tak kdyz to tam jde dodelat proc to tam nemit, pro me bylo nejdulezitejsi mit automat, tempomat a automaticky sviceni po nastartovani to mam a jsem spokojen, navi a cid to uz je jen tresnicka na tom plechovem dortu
OPEL ASTRA H/1,7 CDTi/16V/59 KW/Essentia 5dr.
Tak se u mě dneska stavil MILOSH, abych se podíval na upgrade jeho plechovýho dortu a řeknu vám, je to mazec. Já osobně jsem viděl poprvé CID a týýýýý vado, to je televize . Já zvyklej zmýho pidiGIDu jsem hóóóóódně nalomenej
aj ja som bol nalomeny, ale vystrelo ma ked som zacal odhadovat cenu a stale bolo malo
Midzi: Ale Pueblo chce jen CID a Vojta ho ma za peknou cenu na srazu ted o vikendu
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Jednou uvidíš CID a už nechceš nic jiného
už není
Amen (ale musi k tomu byt aspon cd70 jinak to nema vyznam)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
milosh píše:Midzi: Ale Pueblo chce jen CID a Vojta ho ma za peknou cenu na srazu ted o vikendu
Podla mna ked si montovat CID tak aspon ten telefon tam treba dat. Ked uz nie navi
Nojo chce to tam mit vse kdyz uz
A jeste jedna vec me potesila, chystal jsem se na montaz zasuvky 12v do kufru ale kdyz jsme u Romana delali tu navi atd. tak jsem oddelal sitku ktera mi visi vpravo v kufru a ejhle, zasuvka tam byla origo, tak to potesi
A jeste jedna vec me potesila, chystal jsem se na montaz zasuvky 12v do kufru ale kdyz jsme u Romana delali tu navi atd. tak jsem oddelal sitku ktera mi visi vpravo v kufru a ejhle, zasuvka tam byla origo, tak to potesi
Tak mám jasno, budu šetřit. CD70 navi mám, tak do toho půjdu
Do Letňan pojedu "na klobouka" aby to moc nežralo.....no přece šetřím na CID
Do Letňan pojedu "na klobouka" aby to moc nežralo.....no přece šetřím na CID