Dimiho Astra 1,7CDTI (ted již HONDA)
Re: Dimiho Astra 1,7CDTI
poznam ludi co si kupili nove auto a viac ho mali v servise ako doma. Snad na to tvoje nove budes mat stastnejsiu ruku pri vybere.
- Reklama
já to taky nemyslim zle, ale když už jsme u tý naivity jak píšeš tak bacha abys teď nebyl opět naivní a nemyslel si že s jinou značkou to bude všechno lepší
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Dimi dnes jsem se svezl "kivikem" kteryho chces, kamos ho koupil nedavno stejny motor 1.8 140koni, jede to teda hooooodne slusne, na dvojku 105km/h na trojaka skoro 150, jako super dost. vevnitr je to velke proti tomu jak to auto vypada zvenci, pristrojovka se mi taky moc libi, sice podvozek tvrdej ale dalo by se zvyknout, pak teda poreferuj jak jsi spokojen, ja bych si na hondu rychle zvykl i kdyz to musis tocit do 6000ot aby to jelo ale pak to leti slusne
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Hodim hodnocení a na jaře se určitě ukážu v Letnanech. Ze začátku se bude muset klidně, aby se motor slušně zajel . Ten vnitřní prostor mě taky hrozně překvapil, hlavně velikost kufru. No a palubovka, jak už jsem psal, ta mě chytla hned na první pohled. Nejvíc mě baví jak si každý myslí, že je to jen třídveřák
Tak dnes byl velký den. Přivezl jsem si své první nové auto v životě. Přišlo o dva měsíce dříve a je krásný
No na oplíka sice nemá ale je to krasavice Musí bejt paráda takováhle voňavka, tak ať sloouží
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
milášek
ať nezlobí a nikdy Tě nenechá ve štychu
ať nezlobí a nikdy Tě nenechá ve štychu
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Gratuluji a přeji hodně kilometrů bez závad..