Opel Astra Caravan Classic III 1,6 85kW
Re: Opel Astra Caravan Classic III 1,6 85kW
U příležitosti druhých narozenin věnuji Astře stříbrně orámované budíky - už jsou na cestě
Ty stávající černé jsou jedna z věcí, která mi na Classicu III designově dost vadí...
Ty stávající černé jsou jedna z věcí, která mi na Classicu III designově dost vadí...
- Reklama
- jour
- Kontaktovat uživatele:
A menis cele budiky alebo si zohnal strieborne kruzky? Tiez mam classic..
Melanie - Astra Classic III. 5-dv. A16XER
Sehnal jsem vcelku nové budíky a mám v úmyslu jen přecvaknout ten horní kryt se stříbrným orámováním včetně toho průhledného plexi, snad to půjde.
Tak se zároveň zbavím i těch škrábanců, protože na těch nových je to plexi opravdu naprosto netknuté
Tak se zároveň zbavím i těch škrábanců, protože na těch nových je to plexi opravdu naprosto netknuté
Budíky vyměněny, seznam výbavy na první straně tohoto tématu aktualizován
Nové budíky se stříbrnými kruhy:
Ja kdyz kupoval hacko pred 3 rokama mel jsem za to ze to ma kazdy model, no je videt ze ne.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
classic už má celý černý, šetří barvou
Tento týden už se objevila první podstatnější závada: odešla zapalovací lišta, nevydržela ani čtyři roky, což mě tedy trochu zklamalo... Motor měl nepravidelný chod, kontrolka emisí svítila, chyba P0301. Lištu jsem vyměnil za novou, totožnou Delphi a Astra zase jede jako nová Tak uvidíme, jak dlouho vydrží tahle. Jen tak mimochodem, cena cca 2800, v Opelu za úplně stejnou lištu Delphi, ovšem ve značkové modré krabici, chtějí o 5000 víc...
víc než černý budíky, který se dávaly do všech "sociálních" háček od začátku výroby (takže žádná novinka u classica, ten vychází ze základní výbavy essentia kde byly budíky vždy černý) by mi vadily ty černý lišty na bokách, to vypadá jak z minulýho století
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Když mně se ty černé líbí A nevěřil bys, kolik ťukanců už vychytaly, kdyby byly lakované, už by to na nich bylo pěkně vidět.