Opel Astra Caravan Classic III 1,6 85kW
Re: Opel Astra Caravan Classic III 1,6 85kW
A rozdil teda aspon o 50% ?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Tipnul bych tak 10 - 15% maximálně. Větší rozdíl jsem zaznamenal zvenku.
Tak dnes promáčký A-sloupek u řidiče v horní třetině o cca 2 mm dovnitř, promáčklina je jen ve středu sloupku, hrany nejsou poškozené...
Nechápu, jak se tohle mohlo někomu povést Jak to co nejlíp opravit? Sundat vnitřní čalounění a zkusit zamáčkout z druhé strany zpátky?
Pochybuju, že ten A-sloupek je jen z jednovrstvého plechu...
Nechápu, jak se tohle mohlo někomu povést Jak to co nejlíp opravit? Sundat vnitřní čalounění a zkusit zamáčkout z druhé strany zpátky?
Pochybuju, že ten A-sloupek je jen z jednovrstvého plechu...
O víkendu vyměněn pylový filtr, vydezinfikována klimatizace a preventivně vyčištěn vzduchový filtr a airbox. A dnes objednán ochranný plast na horní plochu zadního nárazníku.
Pokud někdo použijete Astru jako stěhovák, měli byste ho tam mít ještě před tím, než se vám různými kusy nábytku podaří podřít si lak
Pokud někdo použijete Astru jako stěhovák, měli byste ho tam mít ještě před tím, než se vám různými kusy nábytku podaří podřít si lak
Kolik jsi dal za klimu jen pro info?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
v Havířově jsem dával za naplnění před dvěma roky 899 jestli si dobře pamatuji
No já si to dělal všechno sám, takže náklady byly pouze na materiál - uhlíkový filtr a sprej. Doplnění jsem nepotřeboval.
Jak na to prijdes sam ze nepotrebujes doplnit? Ja bych nerad treba nekde na dovce prestal chladit, to by treba u more bylo celkem neprijemny.
Dokud chladí pořád skvěle, tak nedoplňuju
Dnes mi přišel ochranný plast zadního nárazníku, konečně schovám všechny ty odřeniny!
Po instalaci by to mělo vypadat nějak takhle:
Po instalaci by to mělo vypadat nějak takhle: