Opel Astra H Caravan 1,7CDTi
Re: Opel Astra H Caravan 1,7CDTi
pekne, velice, a volant urcite i s radickou skvele padnou do ruky,,... jak vidim, to je fialova barva prositi? proc si nevolil modrou k barve auta? ale krasa pekne to mas!
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW
- Reklama
první díl OPC, teď už jenom zbytek paketu. Jinak to barevný podsvícení je
jakubino píše:pekne, velice, a volant urcite i s radickou skvele padnou do ruky,,... jak vidim, to je fialova barva prositi? proc si nevolil modrou k barve auta? ale krasa pekne to mas!
Ahoj je to skvele aj ked radicka bola zlozita cast ale zvladol som to ako demont nikdy neni problem, skro zkompletizovat
Farba je modra taka tmava, mala bledu a tmavu modru tak nebolo z coho vyberat cez mmsku
Naposledy upravil(a) Q-čko dne 04 kvě 2014, 10:03, celkem upraveno 1 x.
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kw chip
power2 píše:první díl OPC, teď už jenom zbytek paketu. Jinak to barevný podsvícení je
no pomalicky sa asi dopracujeme dalej aj ked moc to nechcem znizovat ani opticky ani inak mozno tak predny opc naraznik s maskou opc kupim este chcem dat chip tak uviidme moc veci chcem
no to farebne ani nepouzivam moc iba ked keccame s kamosmi ci kamoskami v aute a pocuvame hudbu nech neni tma ako na cintore ale asi to zrusim neviem necham iba to modre
tak paaar novych veciiiii
funkcna shark alu antena 9,50€ + 4,99€ redukcia a Flexorganizer zatial iba listy z jedneho vraku zadara
funkcna shark alu antena 9,50€ + 4,99€ redukcia a Flexorganizer zatial iba listy z jedneho vraku zadara
Naposledy upravil(a) Q-čko dne 26 kvě 2014, 00:03, celkem upraveno 1 x.
Takze na aute sa zasa o nieco pokrocilo a porobilo menil som kladky alternatora cize volnobezku altika, vodiacu a sponovaciu kladku. Objednaval som z http://www.autosuciastky.com/ vazne skvele ceny znacky INA a Gates, dalej som menil termostat Gates a vodnu pumpu Airtex a kupoval som plastove kryty spetnych zrkadiel
Vodné čerpadlo Airtex A1677 - 23,50€
Termostat Gates TH22689G1 - 9,40€
Napinacia kladka INA 534 0321 10 - 84€
Vodiaca kladka Gates T361582 - 28€
Volnobežka alternátora INA535006510 - 27€
kryty spetnych zrkadiel - 20,50€
Vodné čerpadlo Airtex A1677 - 23,50€
Termostat Gates TH22689G1 - 9,40€
Napinacia kladka INA 534 0321 10 - 84€
Vodiaca kladka Gates T361582 - 28€
Volnobežka alternátora INA535006510 - 27€
kryty spetnych zrkadiel - 20,50€
Naposledy upravil(a) Q-čko dne 21 led 2015, 19:13, celkem upraveno 1 x.
Ked sa plnia sny ....6led osvetlenie dvier.
Ked sa otvoria svietia ked sa zatvoria nesvietia inspirovane navodom od Frydexa. 12V som bral z napajania motorceka na okna a minus som bral kabel vnutorneho osvetlenia z dveri co ide do klucky, tusim bielo sedy alebo sedy nakolko mam deadlock nemohol so to napojit ako Frydex a tym to mu chcem podakovat za perfektny popis a odpisanie a pomoc
Ked sa otvoria svietia ked sa zatvoria nesvietia inspirovane navodom od Frydexa. 12V som bral z napajania motorceka na okna a minus som bral kabel vnutorneho osvetlenia z dveri co ide do klucky, tusim bielo sedy alebo sedy nakolko mam deadlock nemohol so to napojit ako Frydex a tym to mu chcem podakovat za perfektny popis a odpisanie a pomoc
Naposledy upravil(a) Q-čko dne 20 črc 2014, 00:08, celkem upraveno 1 x.