Opel Astra Caravan Classic III 1,6 85kW
Re: Opel Astra Caravan Classic III 1,6 85kW
To maj nejradší když jsi to člověk přinese koupené
BLACK GTC Irmscher Grill//Remus Exhaust
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
- Reklama
ale kdo vam zaruci ze tam daji opravdu ten vas olej pripadne ze ho vubec vymeni? jsme v cr bohuzel
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tak jasně, lhal bych, kdybych řekl, žě to nenapadlo, ale prostě ti nezbývá, než věřit (anebo být u toho).
Ale to by byl případně velkej průser (nejen samotný podvod, ale i to, že bych dostal olej jiné specifikace/horší), to by jim za to nestálo podle mě. Navíc příjmací technik je ve Zlíně v pohodě chlap (a za ostatní zodpovídá), na rovinu mi řekl, že je nesmysl měnit po dvou letech baterku v klíči a ještě cosi, když mám stejně tak malej nájezd, ať mě to zbytečně moc nestojí. Navíc mi vrátili i ten malej zbytek oleje, co v té 5l nádobě po naplnění zbyde, takhle mi to minule s jejich olejem neudělali, když jsem platil za konkrétní jejich množství.
Je mi jasný, že všechno, co jsem napsal, lze napadnout, ale prostě si myslím, že bylo vše v pořádku a profesionalitě lidí v tomto směru ve Zlínské Mikoně věřím. Co mi také zbývá že.
Ale to by byl případně velkej průser (nejen samotný podvod, ale i to, že bych dostal olej jiné specifikace/horší), to by jim za to nestálo podle mě. Navíc příjmací technik je ve Zlíně v pohodě chlap (a za ostatní zodpovídá), na rovinu mi řekl, že je nesmysl měnit po dvou letech baterku v klíči a ještě cosi, když mám stejně tak malej nájezd, ať mě to zbytečně moc nestojí. Navíc mi vrátili i ten malej zbytek oleje, co v té 5l nádobě po naplnění zbyde, takhle mi to minule s jejich olejem neudělali, když jsem platil za konkrétní jejich množství.
Je mi jasný, že všechno, co jsem napsal, lze napadnout, ale prostě si myslím, že bylo vše v pořádku a profesionalitě lidí v tomto směru ve Zlínské Mikoně věřím. Co mi také zbývá že.
i kdyby tam dali něco jinýho tak furt aspoň neplatim 500kč/litr za nějakej "super prémiovej" olej castrol
a co se týče toho donášení tak kdyby neměli právě olej za 500/litr tak si nic nenosim ale proč mych měl dávat za 3,5 litru 1750kč když si můžu donýst ten samej olej za 1/4
a co se týče toho donášení tak kdyby neměli právě olej za 500/litr tak si nic nenosim ale proč mych měl dávat za 3,5 litru 1750kč když si můžu donýst ten samej olej za 1/4
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Trochu mě mrzí, že teď je možnost objednat Classic III se Zimní sadou i s QuickHeatem a ESP je nyní ve standardu, před rokem to bylo úplně jinak...
Zase ale podstatně omezili výbět barev a z benzínu je k dispozici už jen 1,6.
Zase ale podstatně omezili výbět barev a z benzínu je k dispozici už jen 1,6.
Já bych měl nyní 1.6ku se stejnou výbavou jakou mám já za cenu, kterou sem loni zaplatil za 1.4.
Fakt? Mě by to vyšlo plusmínus nastejno, jak jsem počítal podle platného akčního ceníku... Ale měl bych navíc ESP.
Originální izolace kapoty nasazena, sedí to dokonale
A je vevnitr ticho za 4 tisice?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tak to bych se neodvažoval tvrdit Ale v to jsem ani nedoufal, tak naivní zase nejsem...