Miloshuf automaticky caravan II.
Re: Miloshuf automaticky caravan II.
milosh: veliká gratulace, Astra fakt nádherná, výbava bomba, není co řešit Ať ti dobře slouží!
dark: prý to stahování okýnek přes klíček funguje právě jen když zadní v elektrice nejsou, takže si to můžeš doprogramovat i bez toho. Je to fakt šikovná věc.
dark: prý to stahování okýnek přes klíček funguje právě jen když zadní v elektrice nejsou, takže si to můžeš doprogramovat i bez toho. Je to fakt šikovná věc.
- Reklama
Dalsi pekny kousek v klubu
Zapoměl jsem dodat, že gratuluju k Háčku stříbrný se mi strašně líbí
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
nooo Mildo, to jsi sebou teda pěkně hodil a nebo už máte v UL jaro? pěkné autí, pěkné, tak ať Ti slouží minimálně stejně dobře jako Gčko
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Majku dik, no jaro neni to vim ale na podzim jsou auta levnejsi (snad)
Koukam ze par vybavy mi tam jeste chybi takze doplnim casem, treba drzak bryli uz tam mam a nemusim kupovat ale co brzy pujde na auto jsou ostrikovace z Insignie
Koukam ze par vybavy mi tam jeste chybi takze doplnim casem, treba drzak bryli uz tam mam a nemusim kupovat ale co brzy pujde na auto jsou ostrikovace z Insignie
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Gratuluju k moc pěkný astře.
Já osobně bych se ale u ojetýho auta bál automatu. To je zrovna jedna z věcí, který když se vys... tak ta tom člověk vykrvácí... Ale chápu, že když si na to člověk zvykne, tak už nechce jinak.
Já osobně bych se ale u ojetýho auta bál automatu. To je zrovna jedna z věcí, který když se vys... tak ta tom člověk vykrvácí... Ale chápu, že když si na to člověk zvykne, tak už nechce jinak.
emvee: to je ale klasicky nazor jedna pani povidala V gecku mam taky automat, koupeno s 65t km najel jsem na tom uz 50t a zadny problem
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Nádhernej kombík! Super výbava, krásná barva a ty kóóla Moooc pěknej, dlouho očekávanej, kousek ať slouží!
já vím, že jo a zrovna tak vím, že se známýmu vysypal automat cca po 3 letech v mazdě tribute. člověk může mít smůlu na cokoliv...milosh píše:emvee: to je ale klasicky nazor jedna pani povidala V gecku mam taky automat, koupeno s 65t km najel jsem na tom uz 50t a zadny problem