Prevodovka astra H
Re: Prevodovka astra H
Jeden píše MZ4 = M32 (šestistupňová) WR - dlouhý převod,druhý SZ...Tak pořád nevím co schánět...
- Reklama
SZ = soukromá zpráva
Vlevo nahoře máš 1 novou zprávu.
www.astradily.cz , zajištění ME + STK , výkup bouraček Opel tel. 603 734 474
bundeles Ti píše že máš SZ (soukromou zprávu) a nikoliv, že máš jiný typ převodovkymario píše:Jeden píše MZ4 = M32 (šestistupňová) WR - dlouhý převod,druhý SZ...Tak pořád nevím co schánět...
Bundeles prodává náhradní díly ze zrušených aut.
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993
už vím:)jsem to ale d...l:)
- BikerMarius
Co nechat vymněnit ložiska ve stavající převodovce ?
Je toho tady napsáno docela dost.
Je toho tady napsáno docela dost.
Vyměnit ložiska by taky šlo,ale dokud to nemám rozebrané,nevím co přesne je tam za chyba a nemužu nechat auto ted dva tydny stat,rozebirat to a pak teprve objednavat dily a pak hledat nekoho,kdo mi to udela za 7000 kč....to radeji dám jinou pořevodovku a budu doufat,že bude v pořádku a teprve až pak nechám tu starou zpravit.Toď muj plán:)
a nebylo by lepší dojet třeba za miromarcelkou a druhej den to mít hotový, než ji platit, prohazovat a pak zjistit, že je to k ničemu a zase to musí ven?
Astra H Z19DT caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
To by taky šlo,sice nevim kdo je miromarcelka:),ale když jsem volal do servisu a známým přes známych,tak mi každý řekl,že pokud je to 6 -ti kvalt,tak to dělat nebudou ani náhodou,ať si přinesu jinou a že mi ji jedině vymění.Jo a nejvíc mě zabili v autorizovanom servisu OPEL v Plzni na Rokycanské,že prej ji jenom vymontujou a cituji - pošlou jednému pánovi do Chlumčan,který jim to opraví a pošle zpátky a oni to zasa namontujou zpátky - cena,přibližně 20-25-30 tis.To by mě teda zajímalo,kolik by dostal ten pán z chlumčan,počítám 7 tis?Takže autorizovaný servis si naúčtuje 20? za vyndání a nandání.Člověk by čekal,že v autorizovaným servisu tam nejaký supr odborník vymění supr originál ložisko pro opel a proto je to u nich dražší,ale zato kvalitní.Hold sem asi naivný,pánovi do chlumčan si to mužu poslat i sám.Autorizovaný servis v plzni na jedničku,vřele doporučuji.
Je to bezne ze autorizak posiela inam diely ked na to nemaju ludi. Prevodovky zas nevie skladat hocikto. Vybrat to neni take lahke. Mirovimarcelkovi by som to rozhodne davat neodporucal. Robil aj mne loziska a o dva dni skoncilo moje auto s vytecenym prevodovkovym olejom v blizkosti berlina a este sa tvaril ze s tym nic nema
BMW F21 B47 170kW Valencia Orange 2016
Astra GTC Z17DTR 110kW Technical gray 2009 | MKJ | CD40 USB
Insignia A B20DTH 125kW Snow White 2015
Vectra C Caravan Z19DTH 110kW Royal blue 2007 - Ex
OP-COM 2014
Astra GTC Z17DTR 110kW Technical gray 2009 | MKJ | CD40 USB
Insignia A B20DTH 125kW Snow White 2015
Vectra C Caravan Z19DTH 110kW Royal blue 2007 - Ex
OP-COM 2014
Naco si potom říkají autorizovany servis opel,ať si dají jméno gejza opravna z chlumčan.Gejza koupí ložiska z polska,kdo ví,možná tam dá i nejaké použité aby ty nové ušetřil a autorizovaný servis mi vystaví fakturu na 25 tisíc.To sme to dopracovali teda.