Midziho prva Astra
Re: Midziho prva Astra
Hezkej kocar a zajimava vybava Akorat ten stredovej panel v cerny mi moc k interieru nesedi
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
- Reklama
krásne auto ...a super cena...akorát som to našiel na nete a neviem či tie KM budú pravdivé...tento bazár som navštívil keď som hladal auto (bývam 25km od Malaciek) a nezdajú sa mi tie km čo majú autá a hlavne za super cenu ...no ale prajem ti aby si to mal bez problémov
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
Vážně krásná, super kola!
Ať slouží
Ať slouží
Ako som sa s nimi rozpraval tak oni to bud sami dovezu alebo to beru z nejakeho skladu v rakusku. Toto bol ten druhy pripad. Ta cena je tam mozno koli tomu ze narazniky su trocha oskrabane. Predny trocha viac, dokonca na jednej strane nelicuje dobre s blatnikom. Ale nie je ani len prasknuty, takze len ho jemne niekde opreli. Co sa tyka km tak verim ze by mohli byt preve kedze to auto nema ani 3 roky, takze plati zaruka. A ja si neviem predstavit niekoho kto si kupi taku vybavu a nechodi na prehliadku. Mozno zajtra s nim pojdem do servisu na prehliadku tak mi zistia hadam vsetko o tom aute co sa da. Hlavne ako casto chodilo na prehliadky.
Ta farba sa mne osobne viac paci ako ta strieborna ci ako sa vola. Len skoda ze tam je len BID. Ale aj to staci. Len teraz stale hladam co znamenaju jednotlive ovladace
Dnes som najazdil par km a musim povedat na ten automat len samu chvalu. Spotreba kombinovana zatial 7,4l lebo az predchvilou som zistil ako sa nuluje pocitac . Pri 90 je okolo 6l odhadom podla aktualnej. Po velkej noci budem mudrejsi, kedze ju beriem na vylet a mozno okolo 700km urobim.
Ta farba sa mne osobne viac paci ako ta strieborna ci ako sa vola. Len skoda ze tam je len BID. Ale aj to staci. Len teraz stale hladam co znamenaju jednotlive ovladace
Dnes som najazdil par km a musim povedat na ten automat len samu chvalu. Spotreba kombinovana zatial 7,4l lebo az predchvilou som zistil ako sa nuluje pocitac . Pri 90 je okolo 6l odhadom podla aktualnej. Po velkej noci budem mudrejsi, kedze ju beriem na vylet a mozno okolo 700km urobim.
Moc hezká, at slouží. Tempomat doděláš tak za 1500 a GID se dá tady sehnat tak za 3500Kč. Je lepší než tam mít BID a domnívat se co ukazuje. Jediné co se i moc nelíbí je ten černý střed a plasty ve verzi cosmo. Podle mě je nejhezčí verze sport ve stříbrné barvě.
Gratulujem veľa KM bez porúch
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Krasavice pěkná výbava s automatem..mmmm paráda tak ať slouží!
-
zatial dobre, teda vyborne
dnes aktivoany tempomat a denne svietenie. Ani som nevedel ze je to take jednoduche cez op com