Kulíškovo AStra -LPG
Re: Kulíškovo AStra -LPG
Nejvíc se mi líbí, když jsou oba špunty pod jedním víčkem ale to asi nevyjde
nebo to jde bez většího zásahu ?

ASTRA H 1.6 85KW
- Reklama
bohužel mám díru v nárazníku u spolujezdce vzáduOPLIKK píše:Pěkná Pěknáat slouží a kde máš špunt na plyn?
taky o tom uvažuji, ale nechce se mi dělat dírado miláčka.

jak jsi psal že bys raději vedle normální nálevky tak ono to jde ale pouze originál opel LPG

Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
já ty peníze na to měl a osobně jsem říkal že až koupím nové auto půjde do plynu
auto i s plynem a přihlášením na české papíry mě vyšlo na 160 000
ale i tak si myslím že je to super cena. Nehledně na to že jezdím za 17 korun. Plyn se sepne při teplotě motoru který má 30°C a když to bude v cajku zkusím to snížit na 20°C
hold se teď musí testovat. Oktávky nesnesou méně než 50°C což se mi zdá docela dost.
Každopádně mám najeto necelých 1000 km na plyn a jsem vážně spokojený
jediná nevýhoda plynu je snad to že nemůžeš do podzemních garáží které nemají odvětrávání :d ale to mě tak netankuje..tady v okolí je akorát jedna v Mostě

Každopádně mám najeto necelých 1000 km na plyn a jsem vážně spokojený

Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
na plnou nádrž ujedu podle stylu jízdy 400-450 km
. Nádrž mám jenom na 36l plynu . Větší nádrž se tam nevešla

Pěkná
... papíry v D sis řešil sám ?

Opel Astra G 1.6 16V X16XEL sportovní vložka K&N, pružiny Weitec -35/20 
http://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398

http://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398

- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Čoveče gratuluju!At máš samé kilometry bez nehod a at jsi spokojený

Boči všechno mi řešil pán od kterého jsem měl i G astruBoči píše:Pěkná... papíry v D sis řešil sám ?

Já tobě takyOton píše:Čoveče gratuluju!At máš samé kilometry bez nehod a at jsi spokojený![]()
![]()

takže hoši..jelikož je za chvíli léto a já nemám žádný kola
tak jsem se rozhodl nějaké pořídit. A chtěl jsem se zeptat vás jestli by tyto na obrázku astře slušeli 
jsou to 5x100 R16

jsou to 5x100 R16