Dave's Opel Astra Classic OPC line A16XER
- Reklama
- Georgeisin
Re: Dave's Opel Astra Classic OPC line A16XER
Slovo krásná musím přidat i já
A jak si byl vlastně spokojený se Signumem? Co si měl za motor? Taky sem o něm uvažoval.
A jak si byl vlastně spokojený se Signumem? Co si měl za motor? Taky sem o něm uvažoval.
Astra H Caravan 2008 1.7 CDTI 74 KW chip 89 KW
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
uplnej luxus..jen se mi to zda celkem vysoky,chtelo by to snizit
Opel Astra OPC
Nádhera, veľmi jej to pristane! Myslel som si, že som sám čo dorábal opc paket, ale aspoň už viem, že niesom sám trafený! Gratulujem, veľa šťastných km!
Opel Astra H Caravan 1,9 CDTi, 88 kW, 16V, OPC line 1
Tak to pak bude tiché jak Lexus, po tom vytlumení. Na sloupky jsem použil černou, matnou folii z Hornbachu, je to nějaká univerzální, značku si nepamatuji.jour píše:
Pazvuky od motora prestanu ked prekrocis 20tis. km
Carbon foliu mam aj ja, urcite sa ti to zapaci a uz ju neodlepis Aku foliu si pouzil na stllpiky?
Jestli si dobře pamatuju cca 16-17 tis.Jocker píše:Kolik stál ten OPC line paket?
Je fakt, že by to vypadalo lépe, už jsem o tom uvažoval. Ale bohužel to není možné, kvůli častým cestám na hory. Na chatu nám vede lesní cesta a nerad bych ty spojlery někde urval...sladas opc píše:uplnej luxus..jen se mi to zda celkem vysoky,chtelo by to snizit
Díky. Se Signumem jsem byl spokojený maximálně. Byla to loď, velmi pohodlné auto s obrovským vnitřním prostorem. Ta koncepce luxusního hatchbacku má podle mě budoucnost. Motor 2.2 DTI 92 kw - pro mě bohatě dostačující, maximum točivého momentu při 1500 otáčkách, takže jsem si většinou jen tak tiše chrochtal do 2 tis. otáček. Na turbodiesel lineární zásah, minimální vibrace... Ve 220 tis velká investice - nové vstřik. čerpadlo, a jelo by se dál. Turbo původní a ve skvělé kondici. Škoda ho. Můžu také po zkušenosti říct, že je to velmi bezpečné a bytelné auto.Georgeisin píše:Slovo krásná musím přidat i já
Jinak díky všem za pochvalu, mám z Astry radost.
jeden z nejhezčích kombíků na tomto fóru s nádhernou barvou, vítej
Ahoj moc pěkný tak ať se dobře jezdí
OPC paket je za příplatek k novýmu autíčku jestli dobře chápu?
OPC paket je za příplatek k novýmu autíčku jestli dobře chápu?
ASTRA H 1.6 85KW