![Mr Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Bělásek Astrula 1,7 cdti 92 kw
Re: Bělásek Astrula 1,7 cdti 92 kw
Krasny auto, kdybys chtel par veci naprogramovat, denni sviceni, zavirani oken klicem, zamykani po rozjezdu, no problem, dojed do Usti ![Mr Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Mr Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Fakt super, vybava supr tak akorat co clovek potrebuje a ne zase ne preplacany aby ho to rusilo
jen jedno me zajima, fakt ma Hcko 8 airbagu. Ja myslel ze maximum co ma Hcko a zafira Bcko je 6 airbagu
Protoze sem uz videl napsano ze ma zafira A OPC 12 bagu (inzerat).... a to me pripada jako blbost
a ja mam v zafire v cosmu taky 6 bagu a vzdy sem si myslel ze je to max bezpecnostni vybava...
![Úsměv :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
12 airbagů? Kam by to všechno dali? ![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Díky za ovace
No k výbavě,přijde mi toho pomalu až moc z Astry G jsem byl zvyklej max na el. okna
Jinak k airbagům, napočítal jsem tedy opravdu 8. pár předních,bočních a dva páry hlavových
![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Airbagů je opravdu jen 6, okenní jsou 2 ale pod 4 krytkami ![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Ještě by to šlo počítat na počet kontaktních míst, pak by to fakt bylo 8, protože ty 2 stropní jsou pro 4 lidi (vpředu a vzadu). Ale přesně jak píšeš, nafukuje se 6 pytlíků.
- BikerMarius
No pěkná astřička ![Cool 8-)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![Cool 8-)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Vitaj a veľa KM
Pekná farba ![Cool 8-)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![Cool 8-)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Tak za 2 měsíce naježděno 8 tis km.Zatím bez závad až teda na výměnu čidla vody a vadný regulátor tlaku,ale to zatím neřeším.Jinak auto super,když člověk zaparkuje v českém městě mezi okoukané oktávie tak se hned všichni otáčej co je to zač.Ještě čekám kdy odejde něco na podvozku,s tim sportovnim podvozkem a na tech 17´ bych řekl,že dostává na českejch silnicích dost na pr...