![Cool 8-)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Snehurka by Luke
- Reklama
Re: Snehurka by Luke
Zdravím, jo jo bílá astra je fakt krása
. přeji statísíce pohodovích km. co máš za výbavu?
![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Astra Caravan 2.0Turbo 125kw
Diky kluci, kola se mi moc libi a svetla menit urcite nebudu z tehle nevratnych investic jsem uz davno vyrostl
Napis ecoflex mozna pujde dolu, ale nevim jestli by se mi libilo kdyby na jedne strane bylo astra a na druhe nic. Znak sel pryc jako prvni ten se mi tam vylozene protivil ![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
![Úsměv :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Astra H 1,7CDTI 110Hp@147Hp
Zvykneš si. Všechny nové Astry Classic už nemají označení motorizace ![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
No sundat znak vzadu ale nechat vepredu to neni moc efektivni rekl bych ![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
vpredu mi nevadi nevadil by ani vzadu kdyby byl o neco mensi
Pěkná sněhurka, popravdě jsem nad bílou také uvažoval. Ale znáte to - člověk míní pán bůh mění.
Škoda Felicia Combi -> Opel Astra G Hatchback -> Opel Astra H Caravan 1.6 85kW voňavka 2011
Lehke info o vybave na zacatku topicu.
Uvazuju o foliich ale nevim jestli dat komplet nebo vynechat predni okna. Vzdycky jsem mel auto komplet protoze casto vozim slozene sedacky a nechci aby slo videt co v aute lezi, prece jen v CR nechat neco lezet na sedacce si muze dovolit jen blazen. Navic komplet to lepe vypada ale jezdim casto mimo CR a nechci problemy s policii tak premyslim. Jake mate zkusenosti v zahranici s foliemi ?
Uvazuju o foliich ale nevim jestli dat komplet nebo vynechat predni okna. Vzdycky jsem mel auto komplet protoze casto vozim slozene sedacky a nechci aby slo videt co v aute lezi, prece jen v CR nechat neco lezet na sedacce si muze dovolit jen blazen. Navic komplet to lepe vypada ale jezdim casto mimo CR a nechci problemy s policii tak premyslim. Jake mate zkusenosti v zahranici s foliemi ?