Astra 1,9Ctdi 74kw
Re: Astra 1,9Ctdi 74kw
To mam prave v plane,stlpky určite čierne,kola už mam ,myslim ,že take jak ma Milosh.
Človek by toho chcel a najradšej hned
Človek by toho chcel a najradšej hned
- Reklama
- Georgeisin
Pěkná, pěkná, pěkná....
mnoho šťasných Km
pro info:
čekám na origo polepi sloupků už asi měsíc , kdyby nebyli zadáčo tak už tam mám dávno nějakou jinou fólii.
mnoho šťasných Km
pro info:
čekám na origo polepi sloupků už asi měsíc , kdyby nebyli zadáčo tak už tam mám dávno nějakou jinou fólii.
Astra Caravan 2.0Turbo 125kw
no ja by som umrel,ze mesiac na polepy stlpikov,dal som leskle a hned..
Inak maco este tee folie a stlpky a raketaa
Inak maco este tee folie a stlpky a raketaa
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
tak jsem se dočkal ,folie+ sloupky hotove ,až bude hezky nafotim...Astru jsem uz zapřahl domu na slovač 450 km ,hlavne dalnici a naprosta spokojenost.Jen me štve hluk od zadni napravy ,myslim že pneu protože se hluk meni podle povrchu,skousel jsem odhlučnit kufr ale nepomohlo.Hodim si na zadek zimni kola at mam jistotu.Ma nekdo podobnou skušenost?
super hod potom foto
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX ceed 1.4 Ex 2007
Aké máš pneumatiky
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
continental asymetricke asi 5 mm vzorek ,na tych jsem to koupil.
Zvyknú hučať šípové a asymetrické vzory pri malej výške drážok. Skús ako píšeš hodiť zimné pneu či sa zmení zvuk, alebo požičaj od niekoho na skúšku nové pneu
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan