Midziho prva Astra
Re: Midziho prva Astra
Tak dnes male vyrocie a mala oslava. Ked to zhrniem tak cca 49 000km(2r + 3m) bez poruchy(teda okrem cievky na klime), spotreba 6,1 a okrem oleja a filtrov nic.
- Reklama
Tak to je super statistika a spotreba super ![Cool 8-)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![Cool 8-)](./images/smilies/icon_cool.gif)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
bolo to sice minuly piatok, ale vymenil som ovladanie klimatizacie za elektronicku. Takze konecne to vsetko vidim na CIDe a nemusim pozerat dole.
Vcera prekrocena hranica 133 333km
Skoro 165 000km a vymeneny kompresor klimy, zadne pruziny. Znova vsetko funguje ako ma. O mesiac oslavime osme narodeniny tak prisla prva vacsia porucha.
![Mr Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
Absolutne bez problemov za 270€ novy. Repas mi ponukali za 250€ a priamo v servise Opel len remenicu za 340€ ![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Kde si zohnal ak smiem vediet? Mna asi tiez caka vymena kompresora. Bud skusim vrakac alebo za taku cenu novy je tiez fajn.
EX:Opel Astra 1.6 85kW 2009 (Z16XER)
EX: Opel Astra 1.6 77kW 2005 (Z16XEP), Irmscher packet
EX: Opel Astra 1.6 77kW 2005 (Z16XEP), Irmscher packet
Nad jazdenim som ani neuvazoval. Nevies v akom je stave a mozno o pol roka by som musel znova menit.
Kontakt v ss
Kontakt v ss
Tak môj posledný stav km je 221215. Viac už oficiálne nepridám. Astrička zmenila majiteľa, no naďalej ostáva v rodine. Snáď bude slúžiť tak dobre ako mne.