Ne neQ-čko píše:efekt a ucel
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Opel Astra H Caravan 1,7CDTi
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- Reklama
Frydex píše:Ne neQ-čko píše:efekt a ucel
veru ano
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kw chip
Pardon, som myslel, ze to mas ako jakubino. Pri vyssich rychlostiach to musi ale asi plieskat, ako plienka v okne, nie?Q-čko píše:Mironto a ty kde vidis ze to je pripevnene o naraznik???? Je to na vyztuhe treba lespie pozerat, prva foto......
jasne ze ale jato nepocujem, pac mam kurva hlasno hudbu Som nevedel ze si davas plienku do okna naco to je dobre,stej farby odhanas muchy, ci?mironto píše:Pardon, som myslel, ze to mas ako jakubino. Pri vyssich rychlostiach to musi ale asi plieskat, ako plienka v okne, nie?Q-čko píše:Mironto a ty kde vidis ze to je pripevnene o naraznik???? Je to na vyztuhe treba lespie pozerat, prva foto......
Q a jeste dozadu nedame? at to "klepe cvachta plieskaaaa" do rytmu čo?
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW
rozmyslal som nad tymi plienkami to by nebolo zle do prednych okien
Plienka v okne bola standard vybava skoda 120 a dieta v aute. Tak ale pocitam, ze dnes by si uz aj na to zohnal slnecne clony.Q-čko píše:Som nevedel ze si davas plienku do okna naco to je dobre,stej farby odhanas muchy, ci?
Aj ja som jazdil, ale uz je vymenene. Najvacsie stastie bolo, ze sme dorazili z vyletu v Rakusku, zaparkovali a ..... na druhy den uz len smer servis.Q-čko píše:...jazdim na zlom spojkovom lozisku uz 3 roky ... stale nie a nie na odtah
Uz nemam Opel, zostal mi op-com a kniha Jak na to.
Mironto este ze take veci som nezazil, ale videl som to.......
KFL no som si vsimol ze az ked odstavis auto to robi, kamaratovi sa to tiez tak stalo.....
KFL no som si vsimol ze az ked odstavis auto to robi, kamaratovi sa to tiez tak stalo.....
Troska na ozivenie vlakna, 166666km prekonanych. Hadam to dam aspon do 999991