Opel Astra Caravan Z16XER by Snoopy
Re: Opel Astra Caravan Z16XER by Snoopy
za me jasne za palec HORE! sloupky mely byt v cerne uz z vyroby.. plastidip? do toho pujdu, folie se po roce nebo jak to dlouho mam na par mistech poskodila, prasklinky, odrene, striknu to sprejem fajn napad, diky za to
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW
- Reklama
Ahojte. Tak sa po dlhej dobe opat hlasim. Pred par dnami som "preskocil" prvu stovku.
Auticko stale slape, len som musel vymenit zadne lave svetlo lebo povodne bolo prasknute a stale sa tam drzala voda a aj ziarovky uz nesvietili ako mali vdaka zaoxidovanym kontaktom. Tak som to cele vymenil aj s objimkami a je pokoj.
Auticko stale slape, len som musel vymenit zadne lave svetlo lebo povodne bolo prasknute a stale sa tam drzala voda a aj ziarovky uz nesvietili ako mali vdaka zaoxidovanym kontaktom. Tak som to cele vymenil aj s objimkami a je pokoj.
Ahojte. Ked nastartujem auto (Z16XER) a necham ho chvilu bezat na sytic tak je vsetko v poriadku. No akonahle sa chcem s autom pohnut hned, pripadne par krat "brnknem" po plynovom pedali tak mi zacnu kolisat otacky, niekedy sa to blizi az ku skapaniu motora ale potom sa to ustali a motor ide normalne. Zacalo mi to robit v minusovych teplotach, no objavilo sa to aj dnes vecer pri cca 4stupnoch plus.. Baterka by mala byt v poriadku, auto chyta hned, chybu "cez pedale" nevypisuje ziadnu. Auto ma cca 130000km a kedy boli menene sviecky alebo nieco podobne netusim.. Ma niekto nejaky napad co by to mohlo byt? Dakujem.
No myslím že sis sám odpověděl Začni svíčkama, filtrem, máš kvalitní benzín...?
Benzin tankujem v Rakusku tak snad ano. Filter mam priamo v cerpadle, som sa dopocul takze zajtra idem na sviecky, olej, filtre a uvidime. Pripadne skusime vycistit klapku.
Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Tak astra dnes dostala nove sviecky, olej + filter, vzduchovy filter, gumicku (tesnenie) na viecku nalievania oleja a vycistila sa aj sacia klapka a zmizol preblem ktory som spominal vyssie. Klop klop.. Inak olejovy filter (vlozka) bola takmer uplne rozpadnuta. Vyzeralo to jak kus handry.. Nastastie sa to podarilo cele vybrat von.
No vidíš, jak jsi šikovnej Obvykle nebývá na škodu nejdřív zkusit základní věci
Zdarec. Tak dnes som sa konecne dokopal k montazi tych cinskych senzorov a celkom spokojnost. Len napajaci kabel sa mi zda byt dost tenky. No uvidime kolko to vydrzi..
Takisto som dnes objednal komplet nove brzdy a buduci tyzden by sa mali menit.
Este taka jedna, asi 3 dni stara foto. Sorry za kvalitu.
Takisto som dnes objednal komplet nove brzdy a buduci tyzden by sa mali menit.
Este taka jedna, asi 3 dni stara foto. Sorry za kvalitu.