Opel Astra Caravan Z16XER by Snoopy

jakubino

Re: Opel Astra Caravan Z16XER by Snoopy

Příspěvek od jakubino » 27 bře 2014, 11:24

za me jasne za palec HORE! sloupky mely byt v cerne uz z vyroby.. plastidip? do toho pujdu, folie se po roce nebo jak to dlouho mam na par mistech poskodila, prasklinky, odrene, striknu to sprejem :) fajn napad, diky za to
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW

Reklama

SnoopyBA

Příspěvek od SnoopyBA » 05 říj 2014, 13:55

Ahojte. Tak sa po dlhej dobe opat hlasim. ;) Pred par dnami som "preskocil" prvu stovku. :)
Obrázek

Auticko stale slape, len som musel vymenit zadne lave svetlo lebo povodne bolo prasknute a stale sa tam drzala voda a aj ziarovky uz nesvietili ako mali vdaka zaoxidovanym kontaktom. Tak som to cele vymenil aj s objimkami a je pokoj. :)

SnoopyBA

Příspěvek od SnoopyBA » 02 led 2015, 20:19

Ahojte. Ked nastartujem auto (Z16XER) a necham ho chvilu bezat na sytic tak je vsetko v poriadku. No akonahle sa chcem s autom pohnut hned, pripadne par krat "brnknem" po plynovom pedali tak mi zacnu kolisat otacky, niekedy sa to blizi az ku skapaniu motora ale potom sa to ustali a motor ide normalne. Zacalo mi to robit v minusovych teplotach, no objavilo sa to aj dnes vecer pri cca 4stupnoch plus.. Baterka by mala byt v poriadku, auto chyta hned, chybu "cez pedale" nevypisuje ziadnu. Auto ma cca 130000km a kedy boli menene sviecky alebo nieco podobne netusim.. Ma niekto nejaky napad co by to mohlo byt? Dakujem.

Werewolf

Příspěvek od Werewolf » 02 led 2015, 21:03

No myslím že sis sám odpověděl :-D Začni svíčkama, filtrem, máš kvalitní benzín...? ;-)

SnoopyBA

Příspěvek od SnoopyBA » 02 led 2015, 22:27

Benzin tankujem v Rakusku tak snad ano. Filter mam priamo v cerpadle, som sa dopocul takze zajtra idem na sviecky, olej, filtre a uvidime. Pripadne skusime vycistit klapku.

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

SnoopyBA

Příspěvek od SnoopyBA » 03 led 2015, 12:45

Tak astra dnes dostala nove sviecky, olej + filter, vzduchovy filter, gumicku (tesnenie) na viecku nalievania oleja a vycistila sa aj sacia klapka a zmizol preblem ktory som spominal vyssie. Klop klop.. Inak olejovy filter (vlozka) bola takmer uplne rozpadnuta. Vyzeralo to jak kus handry.. :) Nastastie sa to podarilo cele vybrat von. 8-)

Werewolf

Příspěvek od Werewolf » 03 led 2015, 14:13

No vidíš, jak jsi šikovnej 8-) Obvykle nebývá na škodu nejdřív zkusit základní věci :D

SnoopyBA

Příspěvek od SnoopyBA » 27 čer 2015, 22:04

Zdarec. Tak dnes som sa konecne dokopal k montazi tych cinskych senzorov a celkom spokojnost. Len napajaci kabel sa mi zda byt dost tenky. No uvidime kolko to vydrzi.. Obrázek

Takisto som dnes objednal komplet nove brzdy a buduci tyzden by sa mali menit.

Este taka jedna, asi 3 dni stara foto. Sorry za kvalitu. :)
Obrázek

Odpovědět