Miloshuf automaticky caravan II.
Re: Miloshuf automaticky caravan II.
Jasne, pokud by jediny "problem" byla spotreba 10L ve meste pak to je to nejmensi.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
H je držák, jsem pyšný, že ho mám. A majitelům moderních spotřebních aut se budu jen smát
Tak ono jecko bude v pohode taky si myslim
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
S nějakou atmosférou možná, jinak bych tomu zas takový šance nedával
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
tak trochu s nerezem souhlasim,kdyz vidim lidi okolo sebe s turbomotorama hlavne s naftakama at je to uz koncern ci jine auta tak furt resi nejaky problemy celkove s motorem atd takze se taky docela dost priklanim k atmosfere ikdyz je bezdebat asi ze turbomotor je ve vsech smerech lepsi co se tyce zrychleni atd..dost se resi i dvouhmoty u naftaku coz taky neni vubec nic levneho,takze ono tezko si v dnesni dobe neco dobreho co fakt vydrzi vybrat...
Opel Astra OPC
No naftu nechci a benzin turbo ma par znamych v okoli v ruznych znackach a no problem, to sou predsudky jako ze korejsky auta jsou spatny.
Par kousku ze vcerejsiho foceni. Musim rict, ze porad se mi to hacko libi i kdyz Jecko je proste uz jina liga
Mildo tak nam ten tvuj car furt neukazuj mi ho zname ........./vy jste se zase kochal pane admine/
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
Háčko je štíhlá šik Němka, Jéčko je pro mě bohužel tlustá Korejka...
Astra H Z16XEP
6,3 l/100km :)
OP-COM k dispozici-Praha.
6,3 l/100km :)
OP-COM k dispozici-Praha.
- petriot
- Kontaktovat uživatele:
A proč tajíš SPZ?
Astra Caravan 2010, 111 edition, Z16XER
https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewtopic.php?f=41&t=5436
OP-COM china clone (8/2010) k dispozici