Atomové Háčko :) 1,9 110KW
Re: Atomové Háčko :) 1,9 110KW
Zadarilo se
ted jsem to sel zkusit -2C a auto chytlo uplne normalne , a to jsem nepsal ze rano prijel kamarad a zkouseli jsme tomu pomoct pres startovaci kabeky, motor tocil jak o zivot a nic ...
Tak jsem si zajel na benzinku nalil zimni aditiva trosku dotankoval abych to naredil a kaslu na zimu
Jsem rad ze to takhle dopadlo , uz jsem premyslel kde bude chyba a kolik to bude stat,takze diky Astricko zatim jen chvalim
Astra Caravan 1.9 CDTI Z19DTH.
Dlouhodoba 6,5L/Km
Dlouhodoba 6,5L/Km
- Reklama
Tak jsem taky cistil EGR
- Přílohy
Dlouhodoba 6,5L/Km
Dlouhodoba 6,5L/Km
Tak po par dnech jezdeni a poslouchani bouchani pri prejezdu malych nerovnosti prisla rada na vymenu " KOSTI "
Prace sla sama od ruky , stihl jsem to za hodinku a kousek
s prstem v nose a kavickou
Prace sla sama od ruky , stihl jsem to za hodinku a kousek
s prstem v nose a kavickou
- Přílohy
Dlouhodoba 6,5L/Km
Dlouhodoba 6,5L/Km
Tohle jsem tam nacpal
SWAG
Trochu jsem se bal aby sel sundat i spodni tal jsem ho chtel uchovat kdyby nesel ven a bouchal pres zasroubovanou matku abych nezk*rvil zavit
Idealni je sundat obe kola najednou aby nebyl stabylizator " napruzeny " to jsem pochopil po 2 min bouhanim do stareho kulaku
Pak to slo dolu JEDNIM PRSTEM
SWAG
Trochu jsem se bal aby sel sundat i spodni tal jsem ho chtel uchovat kdyby nesel ven a bouchal pres zasroubovanou matku abych nezk*rvil zavit
Idealni je sundat obe kola najednou aby nebyl stabylizator " napruzeny " to jsem pochopil po 2 min bouhanim do stareho kulaku
Pak to slo dolu JEDNIM PRSTEM
Dlouhodoba 6,5L/Km
Dlouhodoba 6,5L/Km
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Stabilizátor nebude napružený, pokud pod brzdový kotouč podložíš špalek a mírně spustíš ze zvedáku níže. Síly na stabilizační tyči se vyrovnají a tyčka (kost) vypadne sama.
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Tak jsem dalsi adept na cisteni zatim jen preventivni sice byli vstriky v mezich ( OP-COM ).. ,ale vsichni vime ze to nic neznamena,..
Dlouhodoba 6,5L/Km
Dlouhodoba 6,5L/Km
Tak mi vyskocila chyba ( uz drive cca 14 dni z5 )
Museli jsme pres OP-COM spustit statickou regeneraci ( diky FALCONIK )
DPF byl zaneseny na 80% , po cisteni ukazal 78% a hned vyjet na dalnici PLNY KNEDLIK
Filtr vycisten myslim ze na 8%.
Museli jsme pres OP-COM spustit statickou regeneraci ( diky FALCONIK )
DPF byl zaneseny na 80% , po cisteni ukazal 78% a hned vyjet na dalnici PLNY KNEDLIK
Filtr vycisten myslim ze na 8%.
Dlouhodoba 6,5L/Km
Dlouhodoba 6,5L/Km
Tak jeste probehne 1 zkouska , planuji ji pred vymenou oleje at to vse udelam najednou a nemusim byt u auta obden.
Je to vyrobek BG ( BG 406 ) na cisteni EGR a sani a duvod je jednoduchy ....
I po vycisteni EGR se mi obcas obevi chyba 227956 a pak zase zmizne .... i kdyz budu muset koupit casem EGR novy ,
tak vycistenim nic nezkazim a treba to pomuze i vyrivym klabkam , ktere zatim slouzi nataceji se a tahlo drzi na svem miste ( rocnik 09 takze modyfikovane ).
Je to vyrobek BG ( BG 406 ) na cisteni EGR a sani a duvod je jednoduchy ....
I po vycisteni EGR se mi obcas obevi chyba 227956 a pak zase zmizne .... i kdyz budu muset koupit casem EGR novy ,
tak vycistenim nic nezkazim a treba to pomuze i vyrivym klabkam , ktere zatim slouzi nataceji se a tahlo drzi na svem miste ( rocnik 09 takze modyfikovane ).
Dlouhodoba 6,5L/Km
Dlouhodoba 6,5L/Km
Tak a uz mam zase vymeneny olej + filty ( Olej , vzduch )
Pred vymenou proplach od PRO TECHu viz foto ...
Tak uvidime ....
Musim kouknout na olej jakou bude mit ted barvu ....
Pred vymenou proplach od PRO TECHu viz foto ...
Tak uvidime ....
Musim kouknout na olej jakou bude mit ted barvu ....
- Přílohy
-
- Přípravek na čištění motorů. Odstraňuje znečištění dané provozem v celém olejovém a mazacím systému. Odstraňuje usazeniny a karbonové přílepky na písních kroužcích, neutralizuje škodlivé motorové kyseliny. Složky s vysokou mazací schopností chrání během čištění celý agregát proti opotřebení.
- Bike-Engine-Flush.gif (7.23 KiB) Zobrazeno 7609 x
Dlouhodoba 6,5L/Km
Dlouhodoba 6,5L/Km
Dlouho jsem tu nebyl tak to sepísem co se dělo .
Při 172000 Km mi odpadlo táhlo na vyrivkach.. ( bylo modifikovane a vydrzelo jen tohle )
Takže nové sání a výměna..( prosinec darek pod stromecek ).
V Breznu chyba EGRu takze vycisten ale dosedaci sedla ventylu uz okousana ( Ale tesni kupodivu )
A zase v pohode ale dalsi chyba a pujde novy..
Dnes výměna - cca 181 000Km
Olej + filtry - vzduchový , olejovy , naftový ,kabinovy . + proplach oleje PRO TECH
Zadní kotouče Brembo + destičky Textar.
Převážení všech kol - velke vybrace při určité rychlosti.,pomohlo ale mikro vybrace tam porad je. Budu sledovat dnes už nebyl čas testovat vetsi rychlost na dalnici
No tak mam zase na chvilku pokoj ...tuk tuk
Při 172000 Km mi odpadlo táhlo na vyrivkach.. ( bylo modifikovane a vydrzelo jen tohle )
Takže nové sání a výměna..( prosinec darek pod stromecek ).
V Breznu chyba EGRu takze vycisten ale dosedaci sedla ventylu uz okousana ( Ale tesni kupodivu )
A zase v pohode ale dalsi chyba a pujde novy..
Dnes výměna - cca 181 000Km
Olej + filtry - vzduchový , olejovy , naftový ,kabinovy . + proplach oleje PRO TECH
Zadní kotouče Brembo + destičky Textar.
Převážení všech kol - velke vybrace při určité rychlosti.,pomohlo ale mikro vybrace tam porad je. Budu sledovat dnes už nebyl čas testovat vetsi rychlost na dalnici
No tak mam zase na chvilku pokoj ...tuk tuk
Dlouhodoba 6,5L/Km
Dlouhodoba 6,5L/Km