Swabelova Astra Caravan 1,9 CDTi, OPC Packet II
Re: Swabelova Astra Caravan 1,9 CDTi, OPC Packet II
nadhera, ja som ani netusil, ze je nejaky rozdiel. Kde skoncil ten stary naraznik? Teraz si uz neviem spomenut ci si to mal uz na zraze alebo nie.
- Reklama
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Hello, naraznik je stale povodny, len podnaraznik je z OPC (trosku dlhsi, robusnejsi). Na zraze som ho este nemal.
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
- destroyer_svk
Predbehol si ma ...
Aj mne sa zdalo ako si dal aktualne foto ze nieco mi tam akosi nesedi ... tak som pozeral fotky zo zrazu a je to tak,na zraze si ho este nemal. Ale vyzera to velmi dobre,chvalim.

Aj mne sa zdalo ako si dal aktualne foto ze nieco mi tam akosi nesedi ... tak som pozeral fotky zo zrazu a je to tak,na zraze si ho este nemal. Ale vyzera to velmi dobre,chvalim.

Astra H Caravan Cosmo 1,9 CDTI OPC Look
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
no teraz je to pekne vidiet 

- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Dnes vymenené zadné reproduktory za koaxiálne od Magnatu, typ Classic 132.
Zvuk vyrazne lepší, už to "nehuhne" a je počuť slová aj zo zadných reproduktorov.

Asi pred dvoma týždňami vymenené predné reprá za prémiové, ktoré sa dávali ku CDC40tke.
Ten magnet je podstatne väčší

Zvuk vyrazne lepší, už to "nehuhne" a je počuť slová aj zo zadných reproduktorov.

Asi pred dvoma týždňami vymenené predné reprá za prémiové, ktoré sa dávali ku CDC40tke.
Ten magnet je podstatne väčší

Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Opravdu krásná astrička;-)swabel píše:2 posledné fotky tejto sezóny na letných pneu a už su tam opäť len zimné 17" tky