Dalikova Astra H Hatchback 1,6 (85 kW) Enjoy+ ..PRODÁNA..
Re: Dalikova Astra H Hatchback 1,6 (85 kW) Enjoy+ ..NA PRODE
Taaaak presne jak pisou kluci, daj ti za ni na miste 150k a to budes jeste rad ze aspon tolik
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
- Reklama
dle mého názoru bys nejlíp udělal kdybys jí dal na protiúčet v audi... já to tak udělal se svym sedanem kterej měl 12tis najeto a 13 měs stáří a dostal sem 225tis a oni prodávali za 250, do 14 dnů byl pryč
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Re: Dalikova Astra H Hatchback 1,6 (85 kW) Enjoy+ ..PRODÁNA.
super a audinka veru kraasna a farba veru mnam
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
No vidis, 210 zni lip nez tech 235
Gratulace k prodeji a hlavne k nakupu audiny, vypada porad nadherne ac uz ma nastupce. At slouzi aspon tak spolehlive jako Astra
Gratulace k prodeji a hlavne k nakupu audiny, vypada porad nadherne ac uz ma nastupce. At slouzi aspon tak spolehlive jako Astra
Tak nemůžeš začít rovnou na 210 , jinak díky, tahle generace po faceliftu se mi líbí nejvíc. Té nové nějak nemůžu přijít na chuť a asi ani nepříjdu - zadek ala větší A1, to dnes tolik typické skromné horizontální pojetí interiéru (BMW už to dělá nějakou dobu takhle a nikdy se mi to nelíbilo).corsaczek píše:No vidis, 210 zni lip nez tech 235
Jsem nadšenej
Nechám na modech, jak s tímto tématem naloží...