Sašova 2 Astra, ted H 1.7CDTi ENOY
Re: Moje 2 Astra, ted H 1.7CDTi ENOY
Nakonec musím dát Dimimu za pravdu i když ta světla měla patřičná označení homologace jejich svítivost byla slabá zvláště z úhlu tak jsem nakonec pořídil tato,jsou už tvarovaná tak snad tam pásnou.
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
Astra H Enjoy 1,7CDTI-2005-čtyřkotouč,ABS,AAC,CD30MP3,8XAirbag,El okna i zrcátka,centrál,multifunkční kožený volant,origo 16 Opel,Opc křídlo,zlatá metalíza.
- Reklama
Astra H Enjoy 1,7CDTI-2005-čtyřkotouč,ABS,AAC,CD30MP3,8XAirbag,El okna i zrcátka,centrál,multifunkční kožený volant,origo 16 Opel,Opc křídlo,zlatá metalíza.
vysvetli mi nekdo vyznam tech led diod, kdyz jde u hacka naprogramovat denni sviceni na origo svetlech?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Nižší spotřeba paliva a třeba u tebe s xenonama šetříš drahé výbojky atd....atd.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Šetření žárovek a malá spotřeba el.energie,moderní led svit,lepší viditelnost světel.
Naposledy upravil(a) Saša dne 13 črc 2010, 11:41, celkem upraveno 1 x.
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Marně přemýšlím kam to patří....???
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
OP-COM k dispozici
zeby na volant?
jistě,že na volant Sašo na kolik to vyšlo?jsi jich mohl vzít více já bych taky jeden bral
Nizsi spotreba jo? A o kolik? Mas to nejak vyzkoumane? To je neco nba zpusob kdyz se melo zavadet denni sviceni a dedkove se staryma skodovkama tvrdili ze sviti nebudou ze to pak zere litr navic na 100kmOťas píše:Nižší spotřeba paliva a třeba u tebe s xenonama šetříš drahé výbojky atd....atd.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet